ΠΑΕ Άρης για Κομίνη: «Τι άλλο πρέπει να κάνει για να πάει σπίτι του;»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης για Κομίνη: «Τι άλλο πρέπει να κάνει για να πάει σπίτι του;»

bet365

Οι αποφάσεις του ρέφερι Κομίνη εξόργισαν και πάλι τους ανθρώπους του Άρη καθώς ο διαιτητής από τη Θεσπρωτία ήταν στο VAR του αγώνα με τον Ολυμπιακό και αποφάσισε το πέναλτι υπέρ του Βαλμπουενά.

Εκνευρισμός επικρατεί στον Άρη για τις αποφάσεις του Γιώργου Κομίνη ο οποίος ήταν στο VAR στον αγώνα Ολυμπιακός-Άρης στο Καραϊσκάκη. Οι «κίτρινοι» στέκονται στη φάση του πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των Πειραιωτών σε μια φάση η οποία κατά την άοοψη των ανθρώπων του Αρη ξεκίνησε από φάουλ το οποίο δεν δόθηκε στον Γιάννη Φετφατζίδη ενώ στην εξέλιξή της δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού παρότι στο βίντεο κατά τη γνώμη τους δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή του Φραν Βέλεθ στον Βαλμπουενά. «Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Κομίνης για να καταλάβει ο Περέιρα ότι πρέπει να τον στείλει σπίτι του; Είτε σφυρίξει είτε είναι στο VAR, είναι επικίνδυνος για το άθλημα», αναφέρει η διαρροή της ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα