Ολυμπιακός: Από τον Γιακουμάκη στον Ντιγκινί!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Από τον Γιακουμάκη στον Ντιγκινί!

bet365

Η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν 2 γκολ στο Φάληρο για το πρωτάθλημα, ήταν στο 2-1 που έχασαν από την ΑΕΚ τον Φλεβάρη του 2018

Ο Αρης έχασε απόψε από τον Ολυμπιακό με 4-2, όμως οι «κίτρινοι» φρέναραν ένα ρεκόρ που «έτρεχαν» οι «ερυθρόλευκοι». Η τελευταία φορά που οι Πειραιώτες δέχθηκαν στο πρωτάθλημα 2 ή και περισσότερα γκολ ήταν στις 10 Φλεβάρη του 2019, όταν έχασαν με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εάν το κάνουμε πιο συγκεκριμένο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θα πρέπει να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω στις 4 Φλεβάρη του 2018 και στο 2-1 που ηττήθηκαν από την ΑΕΚ, χάρις σε γκολ του Γιακουμάκη στο φινάλε. Εκτοτε και μέχρι σήμερα μετρούσαν στο φαληρικό γήπεδο 25 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, από τον ΠΑΟΚ, αλλά με σκορ 1-0. Ετσι το τέρμα του Ντιγκινί στο 83', σταμάτησε το σχετικό τους σερί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα