Ομάρ: «Η συνολική μας εικόνα ήταν καλή»

Gazzetta team
Ομάρ: «Η συνολική μας εικόνα ήταν καλή»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά τη νίκη επί του Άρη τόνισε ότι σε γενικό επίπεδο οι ερυθρόλευκοι τα πήγαν καλά, επαναλαμβάνοντας ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να διατηρηθεί στην κορυφή ως το τέλος.

Ο Ομάρ ανέφερε μιλώντας στη NOVA:

«Μερικά πράγματα ήταν καλά, αλλά την ίδια στιγμή κάποια δεν ήταν, αφήσαμε κάποιες στιγμές στον Άρη λόγω λαθών, είναι κάτι που συμβαίνει, αλλά συνολικά τα πήγαμε καλά. Το σημαντικό είναι να πετυχαίνεις γκολ και να κερδίζεις. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, κοιτάμε κάθε ένα ξεχωριστά. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να τα κερδίσουμε.

Ο στόχος μας είναι ο ίδιος από το ξεκίνημα της σεζόν. Να είμαστε πρώτοι και να παραμείνουμε εκεί, για να τα καταφέρουμε πρέπει να κερδίζουμε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα θέλουμε να κερδίσουμε ΟΦΗ και ΑΕΚ. Είμαι συγκεντρωμένος εδώ που είμαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα