Μαρτίνς: «Είμαστε με την αξία μας πρώτοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Είμαστε με την αξία μας πρώτοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι»!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε τις σκέψεις του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη και σχολίασε τον στόχο των Πειραιωτών για την συνέχεια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπογράμμισε στην συνέντευξη Τύπου για:

Τα αμυντικά προβλήματα του Ολυμπιακού: Αυτό συνέβη γιατί δεν υπήρχε ισορροπία στο παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ανοιχτό και γεμάτο επιθετικές προσπάθειες. Εμείς είχαμε παραπάνω ευκαιρίες. Βγαίνανε γκολ και υπήρχαν λάθη στις άμυνες. Τα λάθη δεν αρέσουν στον προπονητή. Γι' αυτό έγιναν και τα λάθη στην άμυνα. Είναι από τα ματς που αρέσουν στον κόσμο αλλά εμάς δεν μας αρέσουν αυτά τα λάθη.

Την συνέχεια με ΟΦΗ και ΑΕΚ: Πράγματι. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρο πλάνο για το πως θα παίξουμε. Έχουμε λίγες προπονήσεις πριν τα ματς. Από αύριο Δευτέρα θα αρχίσουμε να δουλεύουμε την προετοιμασία με τον ΟΦΗ που είναι ένα πολύ σημαντικό ματς.

Τις απώλειες βαθμών πέρυσι από ΟΦΗ και ΑΕΚ: Δεν έχει νόημα να πούμε τι έγινε πέρυσι. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει φέτος. Με όλη μας την αξία είμαστε πρώτοι και να δούμε πως θα προετοιμάσουμε τα παιχνίδια αυτά και να κερδίσουμε τους βαθμούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε πρώτοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα