Ντιγκινί: «Μας κόστισε το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου»

Gazzetta team
Ντιγκινί: «Μας κόστισε το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου»

bet365

Ο Νικολά Ντιγκινί αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του αλλά και στην απάντηση του Ολυμπιακό στο γκολ του Λίντσεϊ Ροζ.

Ο Γάλλος επιθετικός του Άρη σκόραρε για 5η φορά απέναντι στον Ολυμπιακό και μιλώντας στα κανάλια Novasports είπε αρχικά ότι… «είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα. Βασικά δεν εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του Ολυμπιακού. Ένα κομμάτι του αγώνα είναι αυτό. Ένα δεύτερο είναι ότι το γκολ του Ροζ μας έβαλε στο παιχνίδι αλλά εκεί δεν εκμεταλλευτήκαμε το καλό μας μομέντουμ. Θεωρώ ότι το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου ήταν καθοριστικό για μας».

Ερωτηθείς για τις απουσίες της ομάδας του κι αν αυτές κόστισαν, απάντησε: «Προφανώς και ήταν πρόβλημα για μας οι απουσίες σημαντικών παικτών. Ωστόσο είμαστε ένα γκρουπ 28 παικτών και πρέπει να καλύπτεται το κενό ενός τραυματία ή τιμωρημένου. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια και κυρίως να είμαστε όλοι υγιείς για να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο ο εσωτερικός ανταγωνισμός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα