Γιαννούλης: «Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

Γιαννούλης: «Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Γιαννούλης: «Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μιλώντας στο PAOK TV πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στα πολλά μεταγραφικά σενάρια που περιλαμβάνουν τον ίδιο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ελληνας διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι μετά από αρκετό καιρό, 24 συνεχόμενα παιχνίδια για την ακρίβεια, εκτός αποστολής («είναι κάπως παράξενο για μένα, νιώθω καλά και χαίρομαι που παίζω σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Είναι η πρώτη φορά που έχω ένα τέτοιο σερί», είπε) λόγω καρτών.

Μιλώντας στο pre game του PAOK TV ο Κατερινιώτης άσος του «Δικεφάλου» απάντησε στα πολλά μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να αποτελεί στόχο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

«Διαβάζω το τι γράφεται. Με χαροποιούν όλα, αλλά δεν επηρεάζομαι. Κάνω τη δουλειά μου κι αν θα έρθει κάποια πρόταση από μεγάλη ομάδα, θα μιλήσουμε με τον ΠΑΟΚ και θα το δούμε. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, τα ξεχνάς όλα και κάνεις αυτό που πρέπει. Χρονικά δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Νομίζω αν είναι να γίνει κάτι, θα είναι καλύτερο και για μένα και για την ομάδα να γίνει το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν αληθεύουν τα νούμερα. Αν μου το έλεγε κάποιος πριν από ένα χρόνο δε θα το πίστευα. Με χαροποιεί και μου δίνει επιπλέον κίνητρο», δήλωσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα