«Καλή επένδυση για τον Παναθηναϊκό ο Αγιούμπ, δεν πήρε ευκαιρίες στη Φέγενορντ»

«Καλή επένδυση για τον Παναθηναϊκό ο Αγιούμπ, δεν πήρε ευκαιρίες στη Φέγενορντ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Καλή επένδυση για τον Παναθηναϊκό ο Αγιούμπ, δεν πήρε ευκαιρίες στη Φέγενορντ»

bet365

O ρεπόρτερ της ολλανδικής Algemeen Dagblad Μίκος Γκούκα, ο οποίος αποκάλυψε τις επαφές του Παναθηναϊκού με τον Αγιούμπ μιλάει στο gazzetta.gr για τον Μαροκινό μέσο

Ολυμπιακός - Άρης με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Ο 25χρονος Μαροκινός μέσος της Φέγενορντ, Γιασίν Αγιούμπ αναμένεται να αποτελέσει το τρίτο χειμερινό απόκτημα του Παναθηναϊκού μετά τους Ανουάρ και Νάγκι.

Ο Αγιούμπ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως «8άρι» έχει κλείσει στους «πράσινους» και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ολλανδός, Μίκος Γκούκα, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ της Φέγενορντ για την τοπική Algemeen Dagblad (Ρότερνταμ), ήταν ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Γκούκα μίλησε στο gazzetta.gr για τον Γιασίν Αγιούμπ κάνοντας λόγο για έναν ικανό μέσο, ο οποίος μετά την μεταγραφή του από την Ουτρέχτη στην Φέγενορντ, είδε τον χρόνο συμμετοχής του να ψαλιδίζεται.

Σύμφωνα με τον Ολλανδό ρεπόρτερ, οι «πράσινοι» δίνουν την ευκαιρία στον Αγιούμπ να βρει και πάλι την φόρμα του αφού διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία για να κάνει αισθητή την παρουσία του στο «τριφύλλι».

«Ο Γιασίν Αγιούμπ είναι ένας ικανότατος μέσος με καλή τεχνική κατάρτιση. Στην Ουτρέχτη ήταν πολύ καλός. Το καλοκαίρι του 2018 μεταπήδησε στη Φέγενορντ, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα σε ότι αφορά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν στον σύλλογο. Αρχικά υπήρχε ο Τόνι Βιλένα, ο οποίος αγωνίζονταν στη θέση του. Με την έλευση του νέου προπονητή, Γιαπ Σταμ δεν χρησιμοποιούνταν καθόλου.

Ακολούθως ο Ντικ Άντβοκατ που διαδέχθηκε τον Σταμ του έδωσε χρόνο συμμετοχής, ωστόσο προτιμούσε στα αρχικά πλάνα του για την ίδια θέση, τον 19χρονο Ορκούν Κοκτσού. Η καλύτερη στιγμή του Αγιούμπ στη Φέγενορντ ήταν όταν σκόραρε στην περυσινή σεζόν στο Ρότερνταμ στην ευρεία σε έκταση νίκη επί του Άγιαξ με 6-2.

Έρχεται σε έναν μεγάλο σύλλογο, με σπουδαία ιστορία όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω πως ο ανταγωνισμός σε μια νέα χώρα θα του κάνει κάλο. Θεωρώ πως ο Αγιούμπ μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή επένδυση για τον Παναθηναϊκό».

Δείτε τον Γιασίν Αγιούμπ εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα