Παναθηναϊκός: Με Ινσούα και τα νέα αποκτήματα στην Ξάνθη

Παναθηναϊκός: Με Ινσούα και τα νέα αποκτήματα στην Ξάνθη

Θοδωρής Βασίλης
Παναθηναϊκός: Με Ινσούα και τα νέα αποκτήματα στην Ξάνθη

bet365

Χωρις τους Μπουζούκη και Κουρμπέλη, αλλά με τον Ινσούα καθώς και τα νέα αποκτήματα, Ανουάρ και Νάγκι, θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη για το ματς με την τοπική ομάδα.

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη. Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γιάννη Μπουζούκη αλλά και του τιμωρημένου Δημήτρη Κουρμπέλη.

Αντίθετα, στην αποστολή για πρώτη φορά βρίσκονται τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, ο Ανουάρ και ο Νάγκι οι οποίοι θα πάρουν και χρόνο συμμετοχής στα Πηγάδια. Κανονικά και ο Ινσούα ο οποίος είχε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής.

Αναλυτικά η αποστολή του «τριφυλλιού»: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Περέα, Νάγκι, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Ανουάρ, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα