Ατρόμητος: Η πιο παραγωγική ομάδα μετά το 85'!

Ατρόμητος: Η πιο παραγωγική ομάδα μετά το 85'!

Gazzetta team
Ατρόμητος: Η πιο παραγωγική ομάδα μετά το 85'!

bet365

Οι Περιστεριώτες έχουν βρει δίχτυα 6 φορές στο φινάλε των αγώνων τους, κάτι που τους απέφερε 7 κερδισμένους βαθμούς! Ο Γιακουμάκης «συμμετείχε» στα 4 από τα 6 τέρματα!
Με γκολ σε «νεκρό χρόνο» πήρε πρόσφατα ο Ατρόμητος τη νίκη στο Αγρίνιο και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ. Ηταν ο Γιακουμάκης που σκόραρε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και στο Περιστέρι απέδειξαν για ακόμη μία φορά πως ποτέ δεν πρέπει να τους... ξεγράφεις. Μετά και την συμπλήρωση της 18ης αγωνιστικής έχει βρει δίχτυα 6 φορές από το 85' και μετά, κάτι που τον φέρνει στην κορυφή της σχετικής λίστας, μεταξύ των 14 «μονομάχων» της κατηγορίας. Μάλιστα η συντριπτική τους πλειοψηφία προσέφερε και πολύτιμους, για τη συνέχεια, βαθμούς. Ας τα θυμηθούμε...
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0 Μανούσος 87'
Στα τέλη του Σεπτεμβρίου είχε υποδεχθεί τα «καναρίνια». Παρότι άνοιξε νωρίς το σκορ (Μανούσος 1'), στην εξέλιξη της αναμέτρησης δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς. Στο δεύτερο μισό δέχθηκε πίεση και τελικά «ανάσανε» στο 87', όταν ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματά του.
ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-2 Ανδρούτσος 89'
Ενα ματς... ροντέο είδαμε στις 3 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Ανοιξε το σκορ με τον Μανούσο (20'), η Ενωση «γύρισε» το παιχνίδι σε 2-1, αλλά ο Ανδρούτσος στο 89' (ύστερα από κεφαλιά του Γιακουμάκη) ισοφάρισε σε 2-2 και όλα έδειχναν πως θα αποσπάσει τον βαθμό. Ομως λίγο μετά ο Ολιβέιρα βρήκε δίχτυα και τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ 2-1 Γιακουμάκης 90'+5'
Ηταν το πρώτο φετινό «buzzer beater» του 27χρονου επιθετικού. Στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων λόγω μίας αλλαγής του ΟΦΗ, ο Βέλλιος πάτησε για τον Ενσικουλού, εκείνος από τα αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Γιακουμάκης σκόραρε από κοντά με προβολή, χαρίζοντας τη νίκη στον Ατρόμητο. Ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο 3' με τον Μανούσο, αλλά ο Ναμπί στο 21' ισοφάρισε τότε προσωρινά σε 1-1.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ 2-2 Μανούσος 86'
Ωραίο παιχνίδι είδαμε στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του. Η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 1-1 (Μανούσος-Γκάμα) και στο 83' καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Γιακουμάκη από τον Μπα. Μετά από έλεγχο στο VAR o Μανούσος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών στο 86' και διπλασίασε τα τέρματα του Ατρόμητου. Ομως το γκολ του δεν στάθηκε ικανό να του χαρίσει και τη νίκη, καθώς ο Φετφατζίδης βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1 Μανούσος 89'
Φινάλε γκραν γκινιόλ είχαμε στο Περιστέρι, στις 4 Ιανουαρίου του νέου έτους. Ο Ατρόμητος και ο Αστέρας ήταν στο 1-1 μέχρι και το 87', όταν καταλογίστηκε πέναλτι σε τράβηγμα επί του Βέλλιου. Το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Μανούσος στο 89' και οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη με 2-1.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1 Γιακουμάκης 90'+3'
Το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο είχαμε το δεύτερο «buzzer beater» του Ατρόμητου. Μέχρι και το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0, αλλά τότε ο 27χρονος πήρε την κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, στην τελευταία φάση του αγώνα.
Ετσι η ομάδα μετρά 7 κερδισμένους βαθμούς από το 85' και έπειτα, ενώ ουσιαστική «συμμετοχή» στα 6 γκολ της είχαν οι Γιακουμάκης (4), Μανούσος (3), Βέλλιος (2), Ανδρούτσος (1), Ενσικουλού (1) και Γκάλο (1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα