Κουίνσι: Κάποτε στον Παναθηναϊκό, τώρα... ράπερ (pic & vid)

Gazzetta team
Κουίνσι: Κάποτε στον Παναθηναϊκό, τώρα... ράπερ (pic & vid)

bet365

Δύο χρόνια μετά το τελευταίο του ματς, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγιε έγινε ράπερ, κυκλοφορώντας, μάλιστα το πρώτο του άλμπουμ.

Από τα τσικό της Άρσεναλ και την Premier League, στην La Liga κι από τον Παναθηναϊκό και την σταθερή κάθοδο εντός γηπέδων, στο... μικρόφωνο. Ο Κουίνσι έπαψε να είναι ποδοσφαιριστής από το 2017, όταν και έπαιξε το τελευταίο του ματς με την Ναϊμέγκεν και πλέον δηλώνει ράπερ με τα όλα του.

Ο 33χρονος μόλις Γκανέζος πρώην εξτρέμ, το έχει γυρίσει στις «μπάρες» τον τελευταίο χρόνο, επηρεασμένος από τον ξάδερφο του που είχε ακολουθήσει το μουσικό μονοπάτι και αποκαλείται πλέον με το καλλιτεχνικό του, «Blow».

Friday 17.01.20 “New Chapter”

A post shared by BLOW “Quincy Owusu Abeyie” (@itsblowmusic) on

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη στο «Vice», η στροφή από το ποδόσφαιρο στο ραπ ήταν κάτι που σκεφτόταν καιρό-ποιος ξέρει, ίσως και από το διάστημα που αγωνιζόταν στο «Τριφύλλι»-, και τώρα, με την κυκλοφορία του πρώτου του mixtape θέλει να δείξει στον κόσμο ποιος πραγματικά είναι, μέσα από στίχους για την κακόφημη γειτονιά στην οποία μεγάλωσε, τα ναρκωτικά και τα εγκληματικά σκηνικά που είδε με τα μάτια του ως παιδί.

«Στη γειτονιά μου στην Ολλανδία δεν υπήρχαν τύποι σαν τον Ρόναλντ Ντε Μπουρ, που σου έλεγαν ότι με το ποδόσφαιρο έχεις μέλλον. Τα πρότυπα μου ήταν εκείνοι που έκαναν λεφτά στη γειτονιά. Οι άνθρωποι του δρόμου που κυκλοφορούσαν με κάτι απαίσια αυτοκίνητα. Ελπίζω ότι θα κάνω τους ανθρώπους που ζουν ακόμη εκεί χαρούμενους. Και ως ποδοσφαιριστής και τώρα ως καλλιτέχνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουίνσι αγωνίστηκε στην Superleague με τους Πράσινους τις σεζόν 2011/12 και 2012/13, καταγράφοντας 54 συμμετοχές με 4 γκολ και 11 ασίστ.

Πάρτε μία γεύση από τον «Blow»:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα