ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα της υπόθεσης Μιχόγεβιτς-Άουε

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα της υπόθεσης Μιχόγεβιτς-Άουε

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα της υπόθεσης Μιχόγεβιτς-Άουε

bet365

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς ήρθε στον ΠΑΟΚ με μόλις 300.000 ευρώ, έπαιξε σε μόλις ένα παιχνίδι, αλλά τώρα είναι έτοιμος να φέρει πολλαπλάσια χρήματα στην Τούμπα από τη μεταγραφή του στην Άουε.

Από τον περασμένο καλοκαίρι όταν και στις 4 Ιουλίου ανακοινώθηκε η παραχώρηση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού από τον ΠΑΟΚ στην Άουε ήταν γνωστή η ύπαρξη ρήτρας για την εξαγορά των δικαιωμάτων του, μετά το τέλος του δανεισμού του.

Οι Γερμανοί στην επίσημη ανακοίνωση τους έκαναν λόγο για «την εξασφάλιση μιας οψιόν αγοράς» και αυτό είναι που διαπραγματεύονται τώρα με την πλευρά των «ασπρόμαυρων», όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Χέλγκε Λέοναρντ.

«Έχουμε οψιόν αγοράς του Μάρκο Μιχόγεβιτς και διαπραγματευόμαστε με τον ΠΑΟΚ. Μόλις συμφωνήσουμε, θα μείνει στην ομάδα για ακόμη τρία χρόνια», τόνισε την Παρασκευή (17/1) ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, που μετά από 18 αγωνιστικές βρίσκεται με 29 βαθμούς στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga 2 και κυνηγάει την άνοδο στην Bundesliga.

Ο Μιχόγεβιτς έχει καταγράψει 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο Γερμανίας, όλες ως βασικός, με τις εμφανίσεις του στο δεύτερο τη τάξη γερμανικό πρωτάθλημα να φέρνουν την κλήση και την συμμετοχή του, ως βασικός μάλιστα, στα δύο παιχνίδια της Βοσνίας κόντρα στο Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο 23χρονος Βόσνιος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 από τον ΠΑΟΚ αντί μόλις 300.000 ευρώ από την Σαράγεβο, με την πρώην ομάδα του να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του συμπατριώτη του Γκόικο Τσίμιροτ, άλλωστε ανήκουν στο ίδιο γραφείο μάνατζερ που τους έφερε στην Ελλάδα.

Με τη φανέλα του «Δικεφάλου» έπαιξε σε μόλις ένα παιχνίδι (ΠΑΟΚ – Πλατανιάς 3-0) την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2018-19 και στη συνέχεια παραχωρήθηκε ως δανεικός στον ΟΦΗ, όπου κατέγραψε 27 συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα