Παναθηναϊκός: Στην αναμονή για Ινσούα

Παναθηναϊκός: Στην αναμονή για Ινσούα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στην αναμονή για Ινσούα

bet365

Ο Αργεντινός μπακ έχει προσέγγιση αλλά όχι πρόταση από ομάδα των Εμιράτων(έντονη φημολογία για την Αλ Ουάνχτα του Μανόλο Χιμένεθ) και στο Τριφύλλι περιμένουν τα λεγόμενα να πάρουν επίσημη μορφή.

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Η διαφορά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ινσούα για την ανανέωση του συμβολαίου του είναι, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, πάρα πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες παραμονής του Αργεντινού μπακ να είναι ελάχιστες.

Μάλιστα η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο πολύπλοκη, μιας και η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται πως έχει προσέγγιση από ομάδα των Εμιράτων για άμεση μεταγραφή. Δηλαδή να φύγει ο παίκτης στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και οι πράσινοι να βάλουν ένα ποσό στα ταμεία τους. Σύμφωνα με έντονη φημολογία, αυτή η ομάδα είναι η Αλ Ουάχντα, στην οποία είναι προπονητής ο Μανόλο Χιμένεθ, γνωστός από την θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ.

Στον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή, πάντως, δεν έχουν την παραμικρή ενόχληση και περιμένουν να δουν αν αυτή η προσέγγιση, θα μετατραπεί και σε επίσημη πρόταση. Τόσο στην πλευρά του παίκτη όσο και σε εκείνη της ΠΑΕ.

Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, πως αν ο Παναθηναϊκός πάρει ένα ποσό πάνω από τις 300.000 ευρώ δεν θα σταθεί εμπόδιο σε μια πιθανή μεταγραφή, ενός παίκτη που έτσι κι αλλιώς θα τον χάσει σε λίγους μήνες, χωρίς να πάρει το παραμικρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα