Αν ξόδευαν τόσες ώρες για το ποδόσφαιρο, μπορεί και να κέρδιζαν τον ΠΑΟΚ…

Αν ξόδευαν τόσες ώρες για το ποδόσφαιρο, μπορεί και να κέρδιζαν τον ΠΑΟΚ…

Αν ξόδευαν τόσες ώρες για το ποδόσφαιρο, μπορεί και να κέρδιζαν τον ΠΑΟΚ…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το ουσιαστικό κομμάτι του θέματος που απασχολεί την ΕΕΑ και για μία άλλη προσπάθεια να παιχθούν τα πάντα στην επικοινωνία.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Είναι ξεκάθαρο ότι για την υπόθεση που τώρα βρίσκεται στην ΕΕΑ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ξοδέψει απείρως περισσότερες ώρες στο επικοινωνιακό κομμάτι που αφορά την προβολή και τις εντυπώσεις που θα δημιουργηθούν, παρά στο νομικό. Γιατί; Ξέρουν καλά ότι επί της ουσίας και στο νομικό κομμάτι, δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα, ενώ από την άλλη μπορούν να πιέσουν εκμεταλλευόμενοι τις εντυπώσεις και όλες τις επικοινωνιακές φανφάρες που προκάλεσαν. Γι’ αυτό λοιπόν τα δίνουν όλα στο τι θα γραφτεί, πώς θα προβληθεί, ακόμη και στο ποιος θα αναλάβει την ευθύνη να μεταδώσει την κάθε πληροφορία που θέλουν να μεταφέρουν.

Οκ! Ξεκινάμε λοιπόν από όλα αυτά που προβάλλει μόνιμα ο Ολυμπιακός, επειδή νομικά δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα…

- Την περασμένη φορά (για τις εντυπώσεις) διαδόθηκε ψευδώς ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη ζήτησαν αναβολή επειδή δεν ήταν έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι. Η αλήθεια που γράψαμε και το Σάββατο ήταν ότι οι κατά τα άλλα έγκριτοι κύριοι της ΕΕΑ, έκαναν λάθος με τις κλήσεις και έσπευσαν να τις διορθώσουν, αναβάλλοντας οι ίδιοι τη διαδικασία. Όπως και τότε έτσι και τώρα, προκαλούμε τον οποιονδήποτε να διαψεύσει τη νέα γκάφα που σχετίζεται με την Dimera!

Την συγκεκριμένη εταιρία που σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ, ΞΕΧΑΣΑΝ να την καλέσουν! Το χαρτί της κλήσης για ακρόαση έφθασε στην εταιρία την περασμένη Παρασκευή. Αν εκδικάζονταν η υπόθεση την περασμένη Πέμπτη, η Dimera δεν θα ήταν καν εκεί!! Ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρίας λοιπόν που δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί ξεκαθάρισε ότι για όλα, θα απαντήσει στο υπόμνημα. Και να ήταν μόνο αυτό! Έπρεπε να καλέσουν και την Belterra και έστειλαν την κλήση αλλού! Είναι σοβαρά όλα αυτά για μία τέτοια Επιτροπή;

- Φώναζαν χθες για τον Σαββίδη και όσα είπαν οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την Dimera! Φώναζαν και έκαναν σημαία όσα ειπώθηκαν για την μετοχική σύνθεση της εταιρίας με τη γυναίκα και τα παιδιά του Ιβάν που είναι μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λες και ανακάλυψαν την Αμερική. Πάλι για τις εντυπώσεις… (Ας μην αναφερθούμε τώρα σε άλλες εταιρίες και άλλους μεγαλομετόχους που μπορούν ή δεν μπορούν να έχουν ΠΑΕ, ας μην αναφερθούμε στο ποιος έχει απαγόρευση ενασχόλησης και ποιος όχι. Είπαμε άλλο η ουσία και άλλο οι εντυπώσεις…).

- Φωνές και φασαρία για τον Ζίφκοβιτς λες και δεν έχει δικαίωμα να υπογράψει στον ΠΑΟΚ λίγο πριν λήξει το συμβόλαιό του; Φωνές για τον Μελιόπουλο αν και χθες παραδέχθηκαν ότι τίποτα δεν έγινε παράνομα. Ερωτήσεις γιατί δεν ανακοινώθηκε ο Φασίδης, που ανακοινώθηκε κανονικά στην Λίγκα! Ο Μπέρτος άραγε που και πότε ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό; Μετά τον τελικό του 2015 ή πριν; Ο Κλιγκόπουλος από τον Άρη; Τέλος πάντων, αν ο οποιοσδήποτε θέλει να παίξει με τις εντυπώσεις κατά του Ολυμπιακού, δεν θα σταματήσει ούτε το 2100. Στην ουσία τι γίνεται;

Αποδείχθηκε και το κατάλαβαν όλοι, ότι στην προσπάθεια Ολυμπιακού, Κούγια και των άλλων να αποδείξουν τριγωνικές σχέσεις και συνδέσεις εταιριών, λείπουν κρίκοι. Δεν συνδέονται! Όσο και να θέλουν, όσα και αν τους βολεύει στο παραμύθι που κατασκευάστηκε και προβάλλεται σαν… δράμα, δεν μπορούν να συνδέσουν ιδιοκτησιακά, Dimera και RFΑ, όπως δεν μπορούν να συνδέσουν τη Vialand του ξενοδοχείου με την Ξάνθη. Το ξέρουν από τη πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό και ξοδεύουν τόσες ώρες στις φανφάρες! Όσους πείσουν… Όσους επηρεάσουν… Μπορούν όμως δικαστικοί να επηρεαστούν και να εκτεθούν επειδή η μία πλευρά διαθέτει πολλά ΜΜΕ που όταν δεν ασχολούνται με τις επικοινωνιακές (και πάλι) μηνύσεις στους διαιτητές, ασχολούνται με το ξενοδοχείο των Πηγαδίων και το πώς θα μειώσουν τον ΠΑΟΚ που δεν μπορούν να κερδίσουν μέσα στο γήπεδο;

* Μετά και τους αγώνες κυπέλλου κατάλαβαν όλοι πως και γιατί μερικοί δεν θέλουν το VAR και άλλοι δεν θέλουν τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι; Εδώ φθάσαμε στο σημείο να καταλάβει η ΕΠΟ ποιοι θέλουν το πρωτάθλημα πάση θυσία, αλλιώς θα κάνουν τα πάντα για να το διακόψουν…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.