ΑΕΛ: Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις για Γκαζάλ, Βινίσιους, Μούζεκ

ΑΕΛ: Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις για Γκαζάλ, Βινίσιους, Μούζεκ

Gazzetta team
ΑΕΛ: Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις για Γκαζάλ, Βινίσιους, Μούζεκ

bet365

Ημέρα ανακοινώσεων θα είναι η Παρασκευή στην ΑΕΛ, καθώς θα οριστικοποιηθεί η απόκτηση των Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους και Μούζεκ.

Στην τελική ευθεία μπήκε η τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΛ. Στην Λάρισα βρίσκονται ήδη οι Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους και Μούζεκ και εκτός εξαιρετικού απροόπτου αύριο Παρασκευή θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Αιγύπτιος μέσος είναι 11 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην πορτογαλική Νασιονάλ, στην κινεζική Χενγκφένγκ και στους Βανκούβερ Γουάιτκαπς του MLS.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του στην Παλμέιρας και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Βιτόρια, Καπιβαριάνο, Σεαρά, Κοριτίμπα. Στην Ευρώπη έπαιξε σε Τουρκία και Άδανασπορ και μετά επέστρεψε στην πατρίδα του και την Σαπεκοένσε, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Κρισιούμα.

Τέλος ο Κροάτης αριστερός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από την Χράφτσκι, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε στη Μολδαβία και τη Σέριφ Τίρασπολ, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε και σε 5 καλοκαιρινά ευρωπαϊκά ματς. Με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Νέφτσι Μπακού και Σεντ Μίρεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα