ΠΑΟΚ: «Ερυθρόλευκα παπαγαλάκια και παραμύθια δίχως δράκο»

ΠΑΟΚ: «Ερυθρόλευκα παπαγαλάκια και παραμύθια δίχως δράκο»

ΠΑΟΚ: «Ερυθρόλευκα παπαγαλάκια και παραμύθια δίχως δράκο»

Οι «ασπρόμαυροι» τοποθετήθηκαν, μετά το τέλος της σημερινής εξάωρης συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάνοντας λόγο για «σκευωρία που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος».  

Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε τη θέση του μετά τα όσα διαδραματίστηκαν την Πέμπτη (16/1) κατά την συνεδρίαση της ΕΕΑ, εκεί όπου «έπεσαν στο κενό» οι καταγγελίες του Ολυμπιακού για πολυιδιοκτησία μεταξύ Ξάνθης και ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων τόνιζαν ότι η άγνοια των «ερυθρόλευκων» για βασικό θέμα της υπόθεσης, όπως η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ και της Dimera, προκαλεί γέλιο, ενώ υποστήριζαν ότι «σήμερα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα».

Πιο αναλυτικά η θέση του «Δικεφάλου» αναφέρει:

«Γέλιο προκάλεσε στον ΠΑΟΚ, η άγνοια των ανθρώπων στον ΟΣΦΠ για ένα βασικό θέμα, όπως η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- τρομάρα τους- και ότι ανήκει στην Κυριακή Σαββίδου και τους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που φυσικά είναι γνωστό τοις πάσι.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο διοικητικός της ηγέτης και ο πατριάρχης της ασπρόμαυρης οικογένειας, πέραν της δικής του, όσο κι αν θέλουν τα ερυθρόλευκα παπαγαλάκια να παρουσιάσουν τα δικά τους παραμύθια.

Μόνο που αυτά πλέον αποδείχτηκαν περίτρανα ότι δεν έχουν δράκο. Σήμερα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα».