ΠΑΟΚ: «Ερυθρόλευκα παπαγαλάκια και παραμύθια δίχως δράκο»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Ερυθρόλευκα παπαγαλάκια και παραμύθια δίχως δράκο»

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» τοποθετήθηκαν, μετά το τέλος της σημερινής εξάωρης συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάνοντας λόγο για «σκευωρία που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος».

Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε τη θέση του μετά τα όσα διαδραματίστηκαν την Πέμπτη (16/1) κατά την συνεδρίαση της ΕΕΑ, εκεί όπου «έπεσαν στο κενό» οι καταγγελίες του Ολυμπιακού για πολυιδιοκτησία μεταξύ Ξάνθης και ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων τόνιζαν ότι η άγνοια των «ερυθρόλευκων» για βασικό θέμα της υπόθεσης, όπως η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ και της Dimera, προκαλεί γέλιο, ενώ υποστήριζαν ότι «σήμερα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα».

Πιο αναλυτικά η θέση του «Δικεφάλου» αναφέρει:

«Γέλιο προκάλεσε στον ΠΑΟΚ, η άγνοια των ανθρώπων στον ΟΣΦΠ για ένα βασικό θέμα, όπως η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- τρομάρα τους- και ότι ανήκει στην Κυριακή Σαββίδου και τους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που φυσικά είναι γνωστό τοις πάσι.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο διοικητικός της ηγέτης και ο πατριάρχης της ασπρόμαυρης οικογένειας, πέραν της δικής του, όσο κι αν θέλουν τα ερυθρόλευκα παπαγαλάκια να παρουσιάσουν τα δικά τους παραμύθια.

Μόνο που αυτά πλέον αποδείχτηκαν περίτρανα ότι δεν έχουν δράκο. Σήμερα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα