Tελικό ραντεβού για Τσιμίκα, μετράει αντίστροφα για Νάπολι!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Tελικό ραντεβού για Τσιμίκα, μετράει αντίστροφα για Νάπολι!

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα, αφού σύμφωνα με τους Ιταλούς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να γίνει το μεγάλο deal.

Απόψε αναμένεται να σφραγιστεί η συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Νάπολι για την μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στους «Παρτενοπέι».

Ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας Κριστιάνο Τζιουντόλι έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις, με τη Νάπολι να προσφέρει πάνω από 12,5 εκατ. ευρώ για τον 23χρονο μπακ.

Η ομάδα του Ρίνο Γκατούζο ανέβασε την προσφορά της για τον πρώην παίκτη της Βίλεμ και το μόνο που απομένει είναι κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες σύμφωνα με το Tuttomercatoweb αναμένεται να διευθετηθούν απόψε (16/1), όπου έχει προγραμματιστεί η τελική συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού και της Νάπολι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα