Παναθηναϊκός: Δωρεάν στο γήπεδο όσοι ήταν παρόντες με ΠΑΣ!

Παναθηναϊκός: Δωρεάν στο γήπεδο όσοι ήταν παρόντες με ΠΑΣ!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Δωρεάν στο γήπεδο όσοι ήταν παρόντες με ΠΑΣ!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβραβεύει τον κόσμο που έδωσε ώθηση στην ομάδα του Γιώργου Δώνη το απόγευμα της Τετάρτης για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και οι οπαδοί θα μπορούν να βρεθούν δωρεάν στις εξέδρες στο αμέσως επόμενο εντός έδρας ματς!

Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρών την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έδωσαν ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας. Η θερμή στήριξή τους έπαιξε καθοριστικό ρόλο και μαζί με την προσπάθεια ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ ήταν οι βασικοί πυλώνες για να επιτευχθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ως ελάχιστο «ευχαριστώ» όσοι αγόρασαν εισιτήριο στο χθεσινό παιχνίδι, θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν δωρεάν την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, την προσεχή Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στις 19:30 με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η διαδικασία είναι απλή. Όταν θα ανοίξει στο site της Viva (www.viva.gr) η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα Παναθηναϊκός - Ατρόμητος, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν χρησιμοποιώντας το barcode του εισιτηρίου τους από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, να πάρουν δωρεάν (μηδενικό) εισιτήριο -στην ίδια θύρα- για το ματς με τον Ατρόμητο. Όσοι δεν έχουν διατηρήσει το απόκομμα εισιτηρίου, θα πρέπει να στείλουν e-mail στη διεύθυνση [email protected] όπου θα αναφέρουν ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ. Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να κάνει τη διαδικασία στα εκδοτήρια, την ημέρα του αγώνα με τον Ατρόμητο θα μπορούν να το πράττουν το αργότερο έως τις 16:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα