ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Τέταρτη αναβολή για την υπόθεση Σαββίδη

Τέταρτη αναβολή για την υπόθεση Σαββίδη

Τέταρτη αναβολή για την υπόθεση Σαββίδη

Σε τέταρτη αναβολή οδηγήθηκε η υπόθεση εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο περιβόητο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που είχε διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου του 2018. Στις 16 Οκτωβρίου η νέα εκδίκαση.

Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η υπόθεση, η οποία έχει αναβληθεί τρεις φορές, αφορά παραβάσεις του νόμου περί αθλητισμού (Άρθρο 41ΣΤ' του Ν.2725/99) και κατηγορούμενοι είναι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, καθώς και ο τότε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη (πέντε της ιδιωτικής φρουράς και ένας εν ενεργεία αστυνομικός).

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, υπάρχει ήδη ποινή από την αθλητική δικαιοσύνη. Στον Ιβάν Σαββίδη είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ και στον Λούμπος Μίχελ απαγόρευση εισόδου για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης ορίστηκε για τις 16 Οκτωβρίου του 2020 και ο λόγος της αναβολής ήταν η παρουσία των εκπροσώπων του Ιβάν Σαββίδη στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης στην ΕΕΑ,  όπως συνέβη και την προηγούμενη Παρασκευή.