ΕΕΑ: Συνεδριάζει το πρωί της Πέμπτης για την υπόθεση «ΠΑΟΚ - Ξάνθης»

Δημήτρης Τομαράς
ΕΕΑ: Συνεδριάζει το πρωί της Πέμπτης για την υπόθεση «ΠΑΟΚ - Ξάνθης»

bet365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει προγραμματίσει την αναβληθείσα συνεδρίαση για την υπόθεση «ΠΑΟΚ - Ξάνθης» για το πρωί της Πέμπτης (10.00) και αυτήν την φορά φαίνεται πως θα προχωρήσει στα πλέον σημαντικά!

Είναι ρίσκο να εκτιμηθεί ότι μπορεί να προκύψει απόφαση εντός της ημέρας. Το πιθανότερο είναι πως όχι. Ωστόσο μετά από δύο αναβολές και ενώ από την προηγούμενη φορά η ΕΕΑ έδειχνε αποφασισμένη να συνεδριάσει εκτιμάται πως η υπόθεση των καταγγελιών του Ολυμπιακού για τις σχέσεις ΠΑΟΚ - Ξάνθης θα προχωρήσει και θα φτάσει ακόμα και στα πλέον σημαντικά. Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί και εφόσον δεν υπάρξουν απρόοπτα αναμένεται... μαραθώνια συνεδρίαση μέχρι αργά το βράδυ. Ο Ολυμπιακός θα είναι παρών σε όλη την διαδικασία, όπως βέβαια και οι ΠΑΟΚ - Ξάνθη ενώ δεν αναμένεται να ηχογραφηθούν τα πρακτικά.

Όσον αφορά στα θέματα της συνεδρίασης της ΕΕΑ; Το ένα είναι αυτοτελές κι έχει να κάνει μόνο με την ΠΑΕ Ξάνθη και το μετοχικό της. Δηλαδή εάν υπάρχει κάτι το μεμπτό στην μεταβίβαση των μετοχών. Μία μεταβίβαση βέβαια που είχε εγκρίνει πέρσι η ΕΕΑ αλλά θα την επανεξετάσει μετά τις καταγγελίες που έγιναν. Το δεύτερο θέμα είναι πιο πολύπλοκο. Και αυτό γιατί έχει να κάνει με το θέμα της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ Ξάνθης και ΠΑΟΚ. Δηλαδή η ΕΕΑ θα εξετάσει εάν υπάρχουν στοιχεία για το συγκεκριμένο θέμα. Να σημειωθεί πως οι αποφάσεις της ΕΕΑ θα έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα και στην συνέχεια θα αναλάβει... δράση της Πειθαρχικό της Λίγκας και από εκεί ανάλογα με την έκβαση μπορεί να προκύψει και εκδίκαση στην Εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα