Αμφίβολος ο Κουέστα με Ολυμπιακό

Αμφίβολος ο Κουέστα με Ολυμπιακό

Gazzetta team
Αμφίβολος ο Κουέστα με Ολυμπιακό

bet365

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Χουλιάν Κουέστα στον αγώνα της Κυριακής (19/1, 19:30) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας «κουβαλάει» τραυματισμό από τον αγώνα με τη Λάρισα. Στο χθεσινό (14/1) παιχνίδι με την Ξάνθη δοκίμασε τον ώμο του στην προθέρμανση, ένιωσε ενοχλήσεις και τελικώς αποφασίστηκε να αγωνιστεί αφού νωρίτερα υποβλήθηκε σε ένεση. Ο Κουέστα δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις κι αυτές καθιστούν αμφίβολη τη συμμετοχή του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, στην οποία συμμετείχαν όσοι δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη ή μπήκαν ως αλλαγή, ενώ οι 11 που ξεκίνησαν στον αγώνα είχαν ρεπό.

Ο Μπρούνο Γκάμα, που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Μάρτιν Τόνσο (διάταση στο δεξιό υποκνημίδιο) από αύριο θα ξεκινήσει τρέξιμο.

Σε ό,τι αφορά τον Χουλιάν Κουέστα, που αγωνίστηκε με ένεση στο χθεσινό ματς, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον ώμο από τη σύγκρουση που είχε στο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Λάρισα, η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19/01, 19:30), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα