TOP ΑΓΩΝΕΣ
  • TOP ΑΓΩΝΕΣ
  • NBA

ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
FIFPRO: «Καρυπίδη - Χαριστέα, σταματήστε την κακομεταχείριση στον Μενέντεθ» (vid)

FIFPRO: «Καρυπίδη - Χαριστέα, σταματήστε την κακομεταχείριση στον Μενέντεθ» (vid)

FIFPRO: «Καρυπίδη - Χαριστέα, σταματήστε την κακομεταχείριση στον Μενέντεθ» (vid)

Καταγγελία-σοκ κάνει στην Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών ο Ισπανός παίκτης με προσωπικό του βίντεο. Καταθέτει μήνυση ο Αρης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Παναθηναϊκός - Μπάγερν με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Άμεση κινητοποίηση της FIFPRO πέτυχε ο παίκτης του Άρη Άλεξ Μενέντεζ με το βίντεο που κοινοποίησε. 

Η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών καλεί επίσημα τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ.κ.Καρυπίδη και Χαριστέα, να σταματήσουν αμέσως την κακομεταχείριση του παίκτη Αλεχάντρο Μενέντεθ. 

Όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της, ο Άρης έχει να καταβάλει τους μισθούς του ποδοσφαιριστή από τον Ιούλιο του 2019 και την 5η Ιανουαρίου έδωσε εντολή στον παίκτη να προποενείται υποχρεωτικά δύο φορές την ημέρα μόνος του, στις 7:30 το πρωί και στις 15:00 το μεσημέρι. Μάλιστα, συμπληρώνει ότι δεν υπάρχει παρουσία προπονητή ή γιατρού που είναι υποχρεωτική. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η FIFPRO απαιτεί από τον Θοδωρή Καρυπίδη και τον Αγγελο Χαριστέα, πρόεδρο και αθλητικό διευθυντή του Αρη αντίστοιχα, να σταματήσουν άμεσα την κακομεταχείριση στον Αλεχάνδρο Μενέντεθ.

Ο ελληνικός σύλλογος ωθεί τον Ισπανό παίκτη να φύγει χωρίς να τον πληρώνει και να τον αφήνει να προπονείται μόνος του.

“Η συμπεριφορά του Αρη είναι ανεπίτρεπτη” τόνισε ο γενικός γραμματέας της FIFPRO, Γιόνας Μπάερ-Χόφμαν.

“Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να πληρώνεται και να προπονείται με τους συμπαίκτες του”

Το συμβόλαιο του Μενέντεθ με τον Αρη εκπνέει στις 30 Ιουνίου.

Ο Αρης δεν έχει πληρώσει το μισθό του από τον Ιούλιο του 2019.

Στις 5 Ιανουρίου ο Μενέντεθ προπονείται ξεχωριστά από την πρώτη ομάδα. Εχει δύο προπονήσεις. Μία στις 07.30 το πρωί και μία στις 15:00. Επίσης ο Μενέντεθ προπονείται χωρίς προπονητή ή γιατρό κάτι το οποίο υποχρεώται να έχει!

Η διοίκηση του Αρη δεν έχει εξηγήσει γιατί προπονείται μόνος του.

“Απαιτώ να προπονούμαι ξανά με τους συμπαίκτες μου”, είπε ο Μενέντες στη FIFPRO “τηρώ το πρόγραμμα του συλλόγου αλλά προπονούμαι σε άθλιες συνθήκες”

Ο Μενέντεθ γνωρίζει πως ο Αρης θέλει να φύγει. “Μου το έχουν ήδη πει αυτό”»

Στο βίντεο που ανέβασε ο ποδοσφαιριστής, δείχνει πλάνα με τουαλέτες και αποδυτήρια που είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ δείχνοντας το προπονητικό κέντρο λέει ότι

«Κανένας προπονητής, τίποτα. Είναι 8:18 το πρωί και πρέπει να προπονηθώ μόνος μου».

Καταθέτει μήνυση ο Αρης!

Στα άκρα οδηγούνται ΠΑΕ Άρης και Άλεξ Μενέντεθ μετά τις καταγγελίες του Ισπανού για κακομεταχείριση και το βίντεο που ανάρτησε ο Ισπανός ενώ οι «κίτρινοι» θα καταθέσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι σχέσεις των δύο πλευρών ούτως ή άλλως είναι τεταμένες, είναι γνωστό ότι ο Άρης προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιο μαζί του αλλά ο Ισπανός είναι αρνητικός.

Ο Μενέντεθ προχώρησε σε καταγγελίες στην Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στις οποίες υποστηρίζει ότι δεν πληρώνεται καθώς επίσης και ότι δεν προπονείται με τους συμπαίκτες του. Από τις 7 Ιανουαρίου, η ΠΑΕ Άρης έχει κοινοποιήσει την απόφασή της να μην επιτρέψει στον παίκτη να προπονείται με την πρώτη ομάδα και για την ακρίβεια ο Μενέντεθ προπονείται με την Κ19.

Πέραν των δηλώσεων που έκανε ο Ισπανός στην Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών ανάρτησε βίντεο στο οποίο δείχνει ότι τα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου του Άρη είναι σε άθλια κατάσταση, καυτηριάζοντας τις συνθήκες. Η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης ήταν άμεση, σημειώνει ότι η εικόνα που παρουσιάζει ο Ισπανός δεν έχει σχέση με τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, αλλά είναι εικόνες από άλλο γήπεδο στο οποίο επρόκειτο να προπονηθεί η Κ19 (με την οποία προπονείται ο παίκτης). Τελικώς η τελευταία δεν προπονήθηκε ποτέ εκεί διότι διαπιστώθηκε ότι ήταν τραγικές οι συνθήκες.

Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ Αρης (μέσω εξουσιοδοτημένου νομικού) θα ενημερώσει άμεσα την Παγκόσμια Ένωση ότι το βίντεο είναι fake και ότι είναι δυσφημιστικό για την ΠΑΕ.

Δείτε το βίντεο: