H ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση για την έφοδο του ΣΔΟΕ: «Πλήρης διαφάνεια»

Gazzetta team
H ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση για την έφοδο του ΣΔΟΕ: «Πλήρης διαφάνεια»

bet365

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρθηκε στον έλεγχο της οικονομικής αστυνομίας. «Τους δόθηκαν όλα τα στοιχεία».

Νωρίτερα έγινε γνωστή η είδηση για έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της ΕΠΟ. Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ μαζί με δύο εισαγγελείς έκαναν έλεγχο στα βιβλία και στα οικονομικά στοιχεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Την είδηση την επιβεβαίωσε η ίδια η ΕΠΟ η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων κάνει γνωστό ότι έδωσε τα πάντα στην Οικονομική Αστυνομία και πως λειτουργεί σε «καθεστώς πλήρους διαφάνειας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα