Στέλιος Τσιπούρας: «Έβλεπες τη χαρά στο πρόσωπο του Άγγελου»

Στέλιος Τσιπούρας: «Έβλεπες τη χαρά στο πρόσωπο του Άγγελου»

Gazzetta team
Στέλιος Τσιπούρας: «Έβλεπες τη χαρά στο πρόσωπο του Άγγελου»

bet365

Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή ο 16χρονος Άγγελος Τσιπούρας και σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας του, Στέλιος, μίλησε για την απώλεια του γιου του.

Ο Στέλιος Τσιπούρας πλέον είναι παππάς, παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Yellow Radio 92.8» και αρχικά ρωτήθηκε για το αν αυτή η απόφασή του έχει σχέση με την άδικη απώλεια του γιου του. «Έχω χειροτονηθεί εδώ και δέκα μήνες. Η απώλεια του Άγγελου δεν είχε σχέση με αυτό. Ήθελα αν υπηρετήσω τον Κύριο και τον πόνο του ανθρώπου. Ήταν κάτι εσωτερικό, όχι κάτι λόγο της εκδημίας του Αγγέλου, γιατί δεν χάνεται. Όταν βλέπεις ένα παιδί να έχει όλη την ζωή μπροστά του, με τις καλύτερες προοπτικές, χωρίς να έχει δώσει κανένα δείγμα αρρώστιας είναι αυτό το ξαφνικό, το αναπάντεχο. Έχει μια μεγάλη τραγικότητα. Έβλεπες μπροστά σου μια δόξα, μια χαρά, και ξαφνικά η χαρά γίνεται λύπη, αλλά συνεχίζει να είναι χαρά γιατί εγώ παρακαλούσα να είναι τα παιδιά μου στην αγκαλιά του Θεού. Ο Θεός τότε έκρινε, τότε τον πήρε κοντά του. Δεν υπάρχει ανθρώπινη παρηγοριά, μόνο θεϊκή, αν την ζητήσεις ο Θεός θα την δώσει. Αλλιώς θα κλειστείς στον εαυτό σου και θα καταλήξεις να πεθάνεις και εσύ ο ίδιος».

Ρωτήθηκε για τις ομιλίες που δίνει για το θέμα του θανάτου και απάντησε: «Όπως λέει και ένας άγιος, για να μπορέσεις να θεραπεύσεις τον άλλον θα πρέπει να έχει δεχθεί τον θάνατο, να έχει πονέσει, να έχεις βιώσει εσύ. Και να έχεις νόημα στην ζωή σου. Παλεύουμε με τα μέσα που έχουμε, κάνοντας τα προβλήματα μας αιτήματα προσευχής. Αν το κάνεις έτσι ο Θεός θα στο δώσει, ανθρώπινα μόνο δεν αντιμετωπίζεται καμία κατάσταση. Ο άνθρωπος παλεύει με περιορισμένα μέσα αλλά ο Θεός πάντα μπορεί να βοηθάει, πάντα δείχνει τον δρόμο».

Ο κ. Τσιπούρας ρωτήθηκε για τις αναμνήσεις του αλλά κι αν πηγαίνει πλέον σε γήπεδο. «Μετά την εκδημία του Αγγέλου ήρθε μια κοπελίτσα στο σπίτι, είπε θέλω να έρθω και πήγα και την πήρα. Μας είπε αρκετά πράγματα και φεύγοντας μου λέει κ.Στέλιο να σας πω κάτι, είχατε έναν εξαιρετικό γιο. Εμείς βλέπουμε το σώμα και θέλουμε να το απολαύσουμε, ο Άγγελος μας έμαθε να βλέπουμε το τι φέρνει αυτό το σώμα. Και όταν ήρθε ο Γιάννης ο Μάντζαρης τους έβαλε μαζί με τον Άγγελο. Αυτός ως τερματοφύλακας ζητούσε από τον Άγγελο να μάθει ποια είναι το ελαττώματα κάθε αμυντικού για να προσφέρει. Και ο Άγγελος αντί για τα μειονεκτήματα έλεγε τα πλεονεκτήματα. Αυτό μας το εξομολογήθηκε ο Γιάννης. Στο γήπεδο δεν πηγαίνω, μου έρχονται αναμνήσεις από τον Άγγελο και με δυσκολεύει. Όση δύναμη και να έχεις το ανθρώπινο είναι ανθρώπινο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα