Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Νάγκι

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Νάγκι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Νάγκι

bet365

Ο Ούγγρος εξτρέμ πάτησε Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας και την Τρίτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό τον εξάμηνο δανεισμό του από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Παναθηναϊκός και Λέγκια Βαρσοβίας έφτασαν σε οριστικό deal για τον δανεισμό του Ντομινίκ Ναγκί μέχρι το καλοκαίρι και ο ποδοσφαιριστής αναμενόταν το αργότερο μέχρι αύριο στην Αθήνα. Τελικά, βρέθηκε λύση, μπήκε στο αεροπλάνο και από το βράδυ της Δευτέρας βρίσκεται στην χώρα μας. Το πρωί της Τρίτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από το «τριφύλλι». Στην συνέχεια θα πάει στο Κορωπί και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση, αν και εφόσον δεν προκύψει κάτι στα ιατρικά.

Υπενθυμίζουμε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες συμφωνήθηκε οψιόν αγοράς πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό το οποίο ξεκάθαρα δεν μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα