Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για το PAOK TV

Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για το PAOK TV

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για το PAOK TV

bet365

Η επίσημη τοποθέτηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σχετικά με την τηλεοπτική μετάδοση του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ μέσα από το επίσημο κανάλι της ομάδας, το PAOK TV.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε τη Δευτέρα (13/1) σχετικά και υποστηρίζοντας ότι «το PAOK TV ακολουθεί το δικό του δρόμο» και πως «δεν φοβάται να δείξει τα πάντα».

Πιο αναλυτικά:

«To 2020 άρχισε με ντέρμπι στην Τούμπα. Με τον ΠΑΟΚ νικητή και την τεχνητή τοξικότητα του 2019 να συνεχίζεται δίχως να έχει αλλάξει τίποτα. Θέμα συζήτησης και το PAOK TV που ως κάτι καινούριο που αλλάζει τα δεδομένα, τρομάζει.

Την ώρα που αντίπαλοι στήνουν επικοινωνιακή προπαγάνδα και ψάχνουν να βρουν ψεγάδια στην παραγωγή ξεχνώντας δικές τους κάμερες που, βολικά, δεν λειτουργούν, τη στιγμή που σκεπτικιστές προσπαθούν – φανερά ή κρυφά – να βρουν πως λειτουργεί για να το αντιγράψουν ως μοναδική λύση σε αδιέξοδα που έρχονται, όταν ουδέτεροι προσπαθήσουν να πείσουν τον κόσμο πως το project δεν λειτουργεί, το PAOK TV ακολουθεί το δικό του δρόμο.

Δεν φοβάται να δείξει τα πάντα, δίνει τηλεοπτικό χρόνο στους φιλοξενούμενους ακόμα κι αν αυτοί αρνούνται για λόγους πολιτικής, ανεβάζει το επίπεδο παραγωγής, αυξάνει συνεχώς τους συνδρομητές του, επενδύει χρόνο και πόρους στην ανάπτυξή του και ήδη ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που θα το βρει ακόμα πιο δυνατό κι έτοιμο να παρουσιάσει κάτι ακόμα πιο φρέσκο…

Κόντρα στην ΑΕΚ η Full HD μετάδοση περιελάμβανε 16 κάμερες, αναμεσα στις οποίες ήταν και η wired cam, ενώ το drone με live εικόνα κάλυπτε την Τούμπα από ψηλά.

Το PAOK TV ήρθε για ν’ αλλάξει τα δεδομένα…».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED