Μαρτίνς: «Ο Γιουσέφ ήταν εκπληκτικός, ο Φορτούνης θα πάρει λεπτά συμμετοχής την Τετάρτη» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Ο Γιουσέφ ήταν εκπληκτικός, ο Φορτούνης θα πάρει λεπτά συμμετοχής την Τετάρτη» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την απόδοση του Ολυμπιακού με την Λαμία, την εικόνα του Ελ Αραμπί αλλά και το πότε είναι να παίξει ο Φορτούνης.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της ΕΡΤ για:
Το ματς με την Λαμία: «Πήραμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη και δίκαια. Ξεκινήσαμε δυνατά, είχαμε την κατοχή και κάναμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Ο Γιουσέφ ήταν εκπληκτικός σήμερα και δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός. Είχαμε και άλλες πολύ καλές νίκες εκτός έδρας αλλά σήμερα δείξαμε προσωπικότητα και χαρακτήρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα εκτός έδρας ματς με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό».
Την επιστροφή του Φορτούνη: «Όλα δείχνουν πως θα παίξει κάποια λεπτά την Τετάρτη. Το σχεδιάζουμε δύο μήνες και μετά από τόσο καιρό όπως πάει η αποθεραπεία του θα πάρει μερικά λεπτά. Αυτό θέλουμε και περιμένουμε. Θέλουμε να γυρίσουν οι τραυματίες όσο πιο γρήγορα γίνεται για να έχουμε μια ολοκληρωμένη ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα