Ολυμπιακός: Φαβορί ο Χασάν εάν φύγει ο Γκερέρο

Ολυμπιακός: Φαβορί ο Χασάν εάν φύγει ο Γκερέρο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Φαβορί ο Χασάν εάν φύγει ο Γκερέρο

bet365

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ψάχνεται να γυρίσει στην Ισπανία και ήδη φαίνεται να υπάρχουν δύο ομάδες για εκείνον και έτσι ο Χασάν συνεχίζει να προβάλλει ως φαβορί να καλύψει το κενό του.

Ο έμπειρος Ισπανός στράικερ - όπως έχουμε επισημάνει ξανά - είναι σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας. Ψάχνεται να γυρίσει στην χώρα του, στην Ισπανία. Ο Γκερέρο έχει χάσει θέση βασικού αλλά και γενικά δεν δείχνει να είναι σε καλά αγωνιστικά επίπεδα το τελευταίο διάστημα. Υπάρχουν μάλιστα ήδη 2 ομάδες για εκείνον στην χώρα του. Σε μία τέτοια περίπτωση θα ανοίξει οριστικά ο δρόμος για τον Αχμέντ Χασάν κα την επιστροφή του Αιγύπτιου φορ στον Ολυμπιακό, όπως έχετε διαβάσει από την πρώτη στιγμή στο Gazzetta.gr.

Ο 26χρονος Αιγύπτιος επιθετικός που φέτος είχε και προβλήματα τραυματισμών στην Μπράγκα είχε 7 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Τον ξέρει όμως καλά ο Μαρτίνς. Στον Ολυμπιακό σε 32 αγώνες είχε 15 τέρματα και δεν έμεινε λόγω της ρήτρας που είχε στην Μπράγκα και ήταν περίπου στα 5 εκατ. ευρώ και δεν έπεφτε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα