Μάλαρτζ στο gazzetta.gr: «Θα κάνει 'παπάδες' στον Παναθηναϊκό ο Νάγκι»

Μάλαρτζ στο gazzetta.gr: «Θα κάνει 'παπάδες' στον Παναθηναϊκό ο Νάγκι»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μάλαρτζ στο gazzetta.gr: «Θα κάνει 'παπάδες' στον Παναθηναϊκό ο Νάγκι»

bet365

Ο Αρκάντιους Μάλαρτζ αποθέωσε στο gazzetta.gr τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στη Λέγκια, Ντόμινικ Νάγκι, ενώ αποκάλυψε τι θα τον συμβουλεύσει για τον Παναθηναϊκό.

O 39χρονος γκολκίπερ με σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα (αγωνίστηκε σε Ξάνθη, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Λάρισα) αναδείχθηκε την σεζόν 2017/18 κορυφαίος τερματοφύλακας του πολωνικού πρωταθλήματος με την Λέγκια, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι συνεχίζει την καριέρα του στην LKS Λοτζ.

Ο Μάλαρτζ από τον Ιανουάριο του 2017 ήταν συμπαίκτης με τον Ντόμινικ Νάγκι, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας δεν έκρυψε την εκτίμηση του για τον 24χρονο εξτρέμ εκφράζοντας στο gazzetta.gr, την πεποίθηση του, πως μπορεί να βοήθησε τους «πράσινους», εάν τελικά αποκτηθεί.

«Είναι πολύ καλός παίκτης ο Νάγκι και βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία για να προσφέρει. Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό.

Διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, είναι γρήγορος, εξαιρετικός ντριμπλέρ και πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Μπορεί επίσης να αγωνιστεί τόσο από τα αριστερά, όσο και από τα δεξία. Νομίζω πως έχει τις προδιαγραφές για να κάνει όπως λέμε στην Ελλάδα 'παπάδες'»

Ο πανύψηλος πορτιέρο παράλληλα σημείωσε σε άπταιστα ελληνικά πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ταιριάζει με την φιλοσοφία του Γιώργου Δώνη.

«Διαθέτει καλό σουτ και έχει αίσθηση του χώρου, νομίζω πως ο Δώνης θα είναι ευχαριστημένος με αυτά που θα δει. Είναι χρήσιμος παίκτης».

Ο Μάλαρτζ έδωσε την δική του εξήγηση για το γεγονός πως ο Νάγκι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αλεκσάνταρ Βούκοβιτς στη Λέγκια.

«Δεν ξέρω γιατί αποχωρεί από την Λέγκια, αλλά στο ρόστερ της ομάδας υπάρχει ο Πάβελ Βζόλεκ, πρώην παίκτης της Σαμπντόρια και της ΚΠΡ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, ενώ στην ίδια θέση υπάρχει άλλος ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, οπότε ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος».

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε επίσης τι σκοπεύει να πει στον Νάγκι για τον Παναθηναϊκό.

«Θα του πω ότι πάει σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία μπορεί στην παρούσα φάση να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αλλά παραμένει ομαδάρα βάσει ιστορίας και φανέλας. Θα του ζητήσω επίσης να παίζει το ίδιο όπως έκανε στη Λέγκια όταν αποκτήθηκε».

Δείτε τον Ντόμινικ Νάγκι εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα