Μαντσίνι: «Σαν την Αργεντινή η ατμόσφαιρα με τον ΠΑΟΚ, νίκη κόντρα στην ΑΕΛ»

Gazzetta team
Μαντσίνι: «Σαν την Αργεντινή η ατμόσφαιρα με τον ΠΑΟΚ, νίκη κόντρα στην ΑΕΛ»

bet365

Στον εκπληκτικό παλμό που είχε το «Κλεάνθης Βικελίδης» στάθηκε ο Αργεντίνος άσσος του Άρη.

Δηλώσεις παραχώρησε στη NOVA ο πρώην παίκτης της Μπορντό και νυν των «κιτρίνων». Ο Μαντσίνι σχολίασε την έλλειψη του VAR στους αγώνες Κυπέλλου, τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ ενώ, στάθηκε και στην αποψινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο παίκτης:

Για το ξεκίνημα της νέας χρόνιας με τις δύο σερί νίκες είπε: «Ήταν πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Κερδίσαμε και τη Ξάνθη επίσης σημαντικό γιατί θελουμε να πάμε μέχρι τέλους στον θεσμό του κυπέλλου. Με το αποτέλεσμα που πήραμε βλέπουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια τη ρεβάνς».

Για το ακυρωθέν γκολ του στη Ξάνθη είπε: «Δεν θα ήταν μόνο για μένα σημαντικό, αλλά για όλη την ομάδα. Ένα ακόμα γκολ, θα έδινε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα. Στο κύπελλο όμως δεν υπάρχει το VAR ώστε για να γίνει ο έλεγχος και να μετρήσει το γκολ. Δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω, είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη μας».

Για το πώς έζησε την ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πρώτο του ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Εχω παίξει αρκετά ντέρμπι και στην Αργεντινή και η ατμόσφαιρα πράγματι μπορώ να πω ήταν ίδια και εντυπωσιακή. Ήταν κάτι εκπληκτικό αυτό που ζήσαμε. Ο κόσμος μας είχε ετοιμάσει μια γιορτή. Εμείς κερδίσαμε και μπορέσαμε να γιορτάσουμε μαζί τους. Μοναδική πραγματικά εμπειρία για μένα και ελπίζω να τη ζήσω ξανά σύντομα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ είπε: «Όλα τα παιχνίδια στο ελληνικό Πρωτάθλημα είναι δύσκολα και σκληρά. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όλα τα στοιχεία που έχουμε ως ομάδα. Είμαι αισιόδοξος πως θα επιστρέψουμε πίσω με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για το τι προσδοκά να του φέρει το νέο έτος σε προσωπικό επίπεδο είπε: «Να είμαι σημαντικός και χρήσιμος για την ομάδα μου. Στο μέτρο του δυνατού να πάρω περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Είμαι ετοιμοπόλεμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα