«Δεν ξέρω εάν θα γίνει η μεταγραφή του Μεμίσεβιτς, από την ΑΕΚ εξαρτάται»

«Δεν ξέρω εάν θα γίνει η μεταγραφή του Μεμίσεβιτς, από την ΑΕΚ εξαρτάται»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Δεν ξέρω εάν θα γίνει η μεταγραφή του Μεμίσεβιτς, από την ΑΕΚ εξαρτάται»

bet365

O ατζέντης του Μεμίσεβιτς και πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού, Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς μίλησε στο gazzetta.gr για τον στόπερ της Χρόνινγκεν και τις πιθανότητες απόκτησης του από την ΑΕΚ.

Ο Μεμίσεβιτς αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ με τον Ίλια Ίβιτς να ψάχνει την χρυσή τομή προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για τον Βόσνιο

Ο τελευταίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Χρόνινγκεν μέχρι το καλοκαίρι τους 2021 με τους Ολλανδούς στην παρούσα φάση να αξιώνουν ένα ποσό που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσουν, ενώ από το καλοκαίρι προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 800.000 ευρώ.

Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να προχωρήσει στον δανεισμό του 26χρονου σέντερ μπακ και ακολούθως να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Οι Ολλανδοί δεν δείχνουν ζεστοί σε αυτό το ενδεχόμενο και έτσι τα πάντα παραμένουν ρευστά.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Βόσνιο ατζέντη και πρώην παίκτη των Πανσερραϊκού, Δόξα Δράμας και της εθνικής Βοσνίας, Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς, ο οποίος κατέθεσε την δική του άποψη στο gazzetta.gr για το συγκεκριμένο θέμα.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ για την απόκτηση του Μεμίσεβιτς, όμως πρέπει να σημειώσω πως κανείς από την ελληνική ομάδα δεν επικοινώνησε μαζί μας. Δεν υπάρχει επαφή της ΑΕΚ με το γραφείο μας. Δεν ξέρω εάν θα προχωρήσει η μεταγραφή, αλλά από όσο γνωρίζω τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ για το αν θα πληρώσει ή όχι για να γίνει πράξη η μεταγραφή», τόνισε o director της Argentum Sport.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα