Σενάριο για Γκονζάλες και ΠΑΟΚ από Πορτογαλία

Gazzetta team
Σενάριο για Γκονζάλες και ΠΑΟΚ από Πορτογαλία

bet365

Σενάριο από την Πορτογαλία θέλει τον ΠΑΟΚ να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Γιόνι Γκονζάλες, ο οποίος είναι στην Λισαβόνα για να υπογράψει συμβόλαιο στην Μπενφίκα.

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δημοσίευμα στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «Record», ο Γιόνι Γκονζάλες έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπενφίκα και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «αετούς». Στη συνέχεια ο 25χρονος Κολομβιανός εξτρέμ θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα, πάντα με το ρεπορτάζ της εν λόγω εφημερίδας, μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον είναι ο ΠΑΟΚ, με τις Μπορντό, Γρανάδα και Μπέτις να είναι οι άλλες.

Ο Γκονζάλες έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο στην Εμβιγάδο, για να μετακομίσει στη συνέχεια στην Τζούνιορ. Εκεί κατέγραψε εννιά γκολ και δύο ασίστ σε 51 συμμετοχές. Οι εμφανίσεις αυτές του κέρδισαν μεταγραφή Φλουμινένσε. Με την ομάδα του Ρίο είχε 42 εμφανίσεις με εννιά γκολ και πέντε ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα