Μεμίσεβιτς στο gazzetta.gr: «Έχω επαφές με την ΑΕΚ, θέλω να έρθω»

Μεμίσεβιτς στο gazzetta.gr: «Έχω επαφές με την ΑΕΚ, θέλω να έρθω»

Δημήτρης Βέργος
Μεμίσεβιτς στο gazzetta.gr: «Έχω επαφές με την ΑΕΚ, θέλω να έρθω»

bet365

Ο Βόσνιος στόπερ της Χρόνινχεν, Σαμίρ Μεμίσεβιτς επιβεβαιώνει στο gazzetta.gr τις επαφές με την ΑΕΚ, τη θέλησή του να προχωρήσει η μεταγραφή και αποκαλύπτει πως η ρήτρα του δεν έχει ισχύ τώρα, αλλά τον Μάιο.

Βαλένθια - Ρεάλ με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Ολλανδοί αποκάλυψαν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό της Χρόνινχεν, Σαμίρ Μεμίσεβιτς.

Πράγματι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ισχύει, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, ενώ η ολλανδική ομάδα θα επιθυμούσε ιδανικά μια πώλησή του με κανονική μεταγραφή.

Ο Βόσνιος στόπερ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr τις επαφές με την ΑΕΚ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Ίβιτς και εξέφρασε την επιθυμία του να υπογράψει στην Ένωση.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ήδη έχουμε κάνει επαφές και έχω μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή, Ίλια Ίβιτς, ο οποίος όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Πλέον είναι θέμα μεταξύ των δύο συλλόγων», ανέφερε αρχικά ο Μεμίσεβιτς στο gazzetta.gr.

Ο Βόσνιος στόπερ θέλει πολύ να προχωρήσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, την οποία βλέπει ως ένα πολύ καλό βήμα στην καριέρα του.

«Ναι, θέλω να πάρω μεταγραφή για την ΑΕΚ. Θα ήθελα να αγωνιστώ εκεί καθώς είναι μια ομάδα που παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα είναι καλό βήμα για την καριέρα μου», πρόσθεσε.

Ο Μεμίσεβιτς αποκάλυψε μάλιστα στο gazzetta.gr ότι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Χρόνινχεν δεν βρίσκεται σε ισχύ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά για τον Μάιο.

«Έχω ρήτρα, η οποία όμως ισχύει για τον Μάιο και όχι για τώρα τον Γενάρη. Συνεπώς οι δύο ομάδες μπορούν να διαπραγματευτούν. Θα ήταν εξαιρετικό αν οι δύο σύλλογοι μπορούσαν να φτάσουν σε συμφωνία. Θα είμαι χαρούμενος αν τα καταφέρουν, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε», υπογράμμισε ο Μεμίσεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα