ΑΕΚ: Μίλησε με τον Μεμίσεβιτς της Χρόνινγκεν!

ΑΕΚ: Μίλησε με τον Μεμίσεβιτς της Χρόνινγκεν!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Μίλησε με τον Μεμίσεβιτς της Χρόνινγκεν!

bet365

Οι Ολλανδοί έγραψαν για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μεμίσεβιτς. Τι ισχύει για τον Βόσνιο αμυντικό; Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα rtvnoord.nl, η «Ένωση» επικοινώνησε με τον ατζέντη του Μεμίσεβιτς για να εκφράσει το ενδιαφέρον της, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Μαρκ – Γιαν Φλέντερους να δηλώνει στο εν λόγω Μέσο: «Όσο δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, δεν μπορώ να σχολιάσω οτιδήποτε».

Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του 26χρονου αμυντικού, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και η ρήτρα αποδέσμευσής του εκτιμάται σε κάτι λιγότερο από 1 εκατ.ευρώ.

Στην Ολλανδία και την Χρόνινγκεν μεταπήδησε το 2016 όταν και άφησε την πατρίδα του για το πρώτο μεγάλο βήμα σε ένα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τη φετινή σεζόν έχει συμπληρώσει 8 συμμετοχές στην Eredivisie, ενώ, μπορεί να παίξει επίσης και ως αμυντικό χαφ αλλά και ως δεξιός οπισθοφύλακας...

Τι πραγματικά ισχύει...
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr όντως ο Σαμίρ Μεμίσεβιτς αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ και είναι στην λίστα. Ποιο είναι το «αλλά» όμως που κάνει δύσκολη (για την ώρα τουλάχιστον) την περίπτωσή του;

Ο τρόπος που θέλει να τον αποκτήσει η «Ενωση». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ΑΕΚ θα ήθελα δανεικό τον Μεμίσεβιτς και να μπει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ωστόσο η Χρόνινγκεν για την ώρα είναι ανένδοτη και μόνο πουλάει τον 26χρονο αμυντικό...

Υπάρχει ρήτρα για τον Βόσνιο η οποία σύμφωνα με τους Ολλανδούς είναι κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο...


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα