ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με Μυστακίδη και Ντε Γκράαφσαπ

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με Μυστακίδη και Ντε Γκράαφσαπ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με Μυστακίδη και Ντε Γκράαφσαπ

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης συνεχίζει να δοκιμάζεται στην Ντε Γκράαφσαπ, όπου αφήνει καλές εντυπώσεις σύμφωνα με νέες δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Πέτερ Χόφστεντε.

Οι άνθρωποι της Ντε Γκράαφσαπ δεν έχουν πάρει την τελική απόφασή τους αναφορικά με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται από την ολλανδική ομάδα.

Οι συζητήσεις με την πλευρά του Μυστακίδη θα συνεχιστούν όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Πέτερ Χόφστεντε. «Ο Γιάννης έχει δείξει καλά πράγματα, αλλά ακόμα δεν έχουμε λάβει την τελική μας απόφαση. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε μαζί του αλλά και με τον ατζέντη του, τις επόμενες ημέρες. Αν είναι να πάρουμε κάποιον παίκτη, θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία μας», είπε.

Ο Γιάννης Μυστακίδης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το επερχόμενο καλοκαίρι, αλλά το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον «Δικέφαλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα