Οι «ασπρόμαυρες» ευχές προς τον Ιβάν Σαββίδη (pics)

Οι «ασπρόμαυρες» ευχές προς τον Ιβάν Σαββίδη (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Οι «ασπρόμαυρες» ευχές προς τον Ιβάν Σαββίδη (pics)

bet365

Οι ξεχωριστές ευχές προς τον ισχυρό άνδρα της «ασπρόμαυρης» οικογένειας από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τη σημερινή ονομαστική του εορτή.

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει σήμερα (7/1) την ονομαστική του εορτή, με την οικογένεια του ΠΑΟΚ να στέλνει στον ηγέτη του συλλόγου τις δικές ευχές της μέσα από τους λογαριασμούς στα Social Media.

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται Χρόνια Πολλά με υγεία και κάθε επιτυχία στον Ιβάν Σαββίδη για την ονομαστική του γιορτή», ανέφερε στο μήνυμα της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Μετά την ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις ευχές της προς τον Ιβάν Σαββίδη, μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, για την ονομαστική του εορτή.

«Χρόνια Πολλά στον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της οικογένειας του μεγάλου ΠΑΟΚ», ανέφερε το μήνυμα του μπασκετικού ΠΑΟΚ προς τον άνθρωπο που συνέβαλε για πολλοστή φορά στην ανάσταση του τμήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα