ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Οι Ιταλοί γράφουν για ΑΕΚ και Μπάρμπα, αλλά...

Οι Ιταλοί γράφουν για ΑΕΚ και Μπάρμπα, αλλά...

Οι Ιταλοί γράφουν για ΑΕΚ και Μπάρμπα, αλλά...

Ιταλικό ρεπορτάζ αναφέρει πως οι επαφές της Ουντινέζε με την Κιέβο για τον Φεντερίκο Μπάρμπα συνεχίζονται, προσθέτοντας, όμως, ότι η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι. Διαβάστε τι ισχύει με τον Ιταλό στόπερ...

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα αποτελεί μια περίπτωση για την οποία είχε ασχοληθεί σοβαρά η ΑΕΚ για το κέντρο της αμυντικής της γραμμής.

Ο Ιταλός στόπερ, που αγωνίζεται δανεικός από την Κιέβο στη Βαγιαδολίδ, δεν υπολογίζεται στην ισπανική ομάδα, ωστόσο θα έπρεπε πρώτα να τερματιστεί ο δανεισμός του πριν πάρει την οριστική του απόφαση για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Στο «κόλπο» μπήκε πριν μέρες και η Ουντινέζε, η οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε επαφές με την Κιέβο. Ο παίκτης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tuttoudinese.it έχει επιστρέψει στην Ιταλία με τις επαφές των δύο συλλόγων να συνεχίζονται.

Όπως προσθέτουν οι Ιταλοί, παρά τις συζητήσεις με την Ουντινέζε, η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι καθώς φέρεται να εγγυάται φανέλα βασικού στον Μπάρμπα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς η περίπτωση του Ιταλού κεντρικού αμυντικού είναι δύσκολο να προχωρήσει και με τα οικονομικά δεδομένα που υφίστανται. Για την ακρίβεια η συγκεκριμένη υπόθεση είναι «παγωμένη» για την ΑΕΚ, αλλά όχι και «καμμένη»...

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.