Πασαλίδης: Τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για το χτύπημα στον Γκιγιέρμε!

Δημήτρης Τομαράς
Πασαλίδης: Τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για το χτύπημα στον Γκιγιέρμε!

bet365

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μετά και τις σχετικές ενέργειες της ομάδας του Ολυμπιακού επέβαλλε ποινή τριών αγωνιστικών στον Πασαλίδη για το δολοφονικό μαρκάρισμα στον Γκιγιέρμε.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Πασαλίδης είχε χτυπήσει με δολοφονικό τάκλιν τον Γκιγιέρμε, αφήνοντάς τον εκτός για έναν μήνα. Στην συνέχεια επειδή του επεβλήθη ποινή μίας αγωνιστικής ο Ολυμπιακός έκανε αίτημα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να αλλάξει αυτό και να τιμωρηθεί με τρεις. Ειδικότερα η απόφαση μετά την εκδίκαση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση. Εξαφάνισε την υπ' αριθμ. 275/2019 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1. Θεώρησε τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης Τριαντάφυλλο Πασαλίδη πειθαρχικά ελεγκτέο για παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1γ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή ύψους διακοσίων 200 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα