Νέα επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου!

Gazzetta team
Νέα επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου!

bet365

Άγνωστοι έσπασαν το πρωί της Παρασκευής τα τζάμια στην είσοδο του σπιτιού του Άγγελου Ευαγγέλου, λίγες ημέρες μετά την ρίψη κροτίδων στην πολυκατοικία που μένει.

Ξανά θύμα επίθεσης ο διαιτητής Ευαγγέλου. Μετά την ρίψη κροτίδων πριν από λίγες ημέρες, το πρωί της Παρασκευής (3/1) άγνωστοι έσπασαν και πάλι τα τζάμια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Η Αστυνομία ερευνά ήδη το συμβάν, αλλά όπως είναι λογικό η κατάσταση μόνο καλή δεν είναι. Ο ίδιος ο Ευαγγέλου απουσίαζε από την οικία του την ώρα της επίθεσης, αλλά στο άκουσμα της είδησης στους διαιτητές υπήρξε παγωμάρα και πλέον περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση.

Ο Ευαγγέλου ήταν διαιτητής VAR στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό στις 22 Δεκεμβρίου για την 16η αγωνιστική της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα