Αστέρας Τρίπολης: Η Σασουόλο θα ενεργοποιήσει άμεσα την οψιόν για τον Κυριακόπουλο!

Γιώργος Ντυμένος
Αστέρας Τρίπολης: Η Σασουόλο θα ενεργοποιήσει άμεσα την οψιόν για τον Κυριακόπουλο!

bet365

Η ιταλική ομάδα φαίνεται πως περιμένει τα χρήματα από την πώληση του Ντάνκαν στη Φιορεντίνα, για να αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή τον 23χρονο αριστερό μπακ
Από καιρό προέβαλε ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο ότι η Σαουόλο θα ενεργοποιήσει την οψιόν απόκτησης του Γιώργου Κυριακόπουλου και αυτόματα ο Αστέρας Τρίπολης θα βάλει στο ταμείο του ένα ποσό που υπολογίζεται σε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα κάτι αντίστοιχο ανέφερε πριν από μερικές ημέρες η Gazzetta Dello Sport και πλέον οι εξελίξεις «τρέχουν».
Στην Ιταλία αναφέρεται ως «κλειδωμένο» πως ο 23χρονος θα αποκτηθεί και μάλιστα τα χρήματα θα προκύψουν από την ενδεχόμενη/αναμενόμενη πώληση του Αλφρεντ Ντάνκαν στη Φιορεντίνα. Ο 26χρονος χαφ βρίσκεται στο «στόχαστρο» των «βιόλα», το κόστος της μετακίνησής του στο Αρτέμιο Φράνκι υπολογίζεται σε περίπου 15 εκατομμύρια και μόλις «κλειδώσει» το deal, η Σασουόλο θα ενεργοποιήσει το buy in που έχει για τον Κυριακόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα