Διαιτητές: Δεν προλαβαίνουν για απόψε, αποφασίζουν το πρωί της Πρωτοχρονιάς!

bet365

Λόγω των δυσκολιών της ημέρας αλλά και άλλων θεμάτων επικοινωνίας των διαιτητών - βοηθών της SL1, η τελική τους απόφαση προορίζεται για το πρωί της Πρωτοχρονιάς!
Πάμε σε συνέχεια του... σίριαλ όπως φαίνεται. Οι διαιτητές επρόκειτο να προσπαθήσουν να βγάλουν απόψε αποτέλεσμα (έως τις 11 το βράδυ και λίγο πριν μπει ο νέος χρόνος) για το εάν θα συνεχίσουν ή όχι την αποχή τους. Τελικά όμως αυτό φαίνεται πως δεν θα καταστεί εφικτό και η τελική απόφαση της νέας ψηφοφορίας τους πάει για την Πρωτοχρονιά του 2020!. Αυτήν την στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Συνολικά 76 άτομα θα κληθούν να αποφανθούν εάν θα κατέβουν να σφυρίξουν στα ματς του Σαββατοκύριακου, μετά από όσα τους μεταφέρθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED