Περέιρα στους εκπρόσωπους της Λίγκας: «Θεωρείτε ότι έχετε δείξει σεβασμό και εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές;»

Δημήτρης Τομαράς
Περέιρα στους εκπρόσωπους της Λίγκας: «Θεωρείτε ότι έχετε δείξει σεβασμό και εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές;»

bet365

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής θέλησε να δείξει πως είναι με το μέρος των Ελλήνων διαιτητών, διατυπώνοντας και σχετική ερώτηση προς τους εκπροσώπους της Λίγκας.

Τα δεδομένα αλλάζουν κάθε λεπτό, με το Edit My Bet της bwin ισχύει το ίδιο τώρα και για το στοίχημά σου! |21+

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα πάνω στην κουβέντα που έγινε επιχείρησε να δείξει πως είναι στο πλευρό των Ελλήνων ρέφερι. Μάλιστα απευθυνόμενος προς τους ανθρώπους της Λίγκας τους τόνισε μεταξύ άλλων ότι «κάνουμε εδώ μία κουβέντα για την ελληνική διαιτησία. Θεωρείτε ότι έχετε δείξει σεβασμό και εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές; Ότι τους έχετε στηρίξει σε τέτοιον βαθμό για να μπουν σε διαδικασία να ξαναπαίξουν;». Από την μεριά της η Λίγκα επέμεινε στο ότι οι περισσότερες ομάδες στηρίζουν τους Έλληνες διαιτητές και ότι έχει την διάθεση να δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα