Διαιτητές: Δεν πείστηκαν και αποφασίζουν σε νέα έκτακτη ψηφοφορία!

Δημήτρης Τομαράς
Διαιτητές: Δεν πείστηκαν και αποφασίζουν σε νέα έκτακτη ψηφοφορία!

bet365

Οι εκπρόσωποι των διαιτητών άκουσαν στην συνάντηση με ΕΠΟ και Λίγκα πως έχει ηρεμήσει και βελτιωθεί η κατάσταση αλλά δεν πείστηκαν και πάνε το θέμα της ενδεχόμενης άρσης ή συνέχισης της αποχής σε ψηφοφορία!

Τα δεδομένα αλλάζουν κάθε λεπτό, με το Edit My Bet της bwin ισχύει το ίδιο τώρα και για το στοίχημά σου! |21+

Από την πλευρά τους οι διαιτητές δεν θεωρούν ότι άκουσαν κάτι ουσιώδες ως πρόταση.

Ζήτησαν να πάρουν πίσω οι ομάδες τις μηνύσεις και να μπει γραμμή του οφσάιντ στο VAR και μέχρι τότε να την δείχνουν άμεσα οι τηλεοπτικοί πάροχοι, δηλαδή ΕΡΤ και NOVA. Από εκεί και πέρα θα κάνουν απόψε μία νέα και έκτακτη ψηφοφορία για το εάν θα συνεχίσουν ή όχι την αποχή τους.

Γενικότερα πάντως σε αυτήν την φάση δεν φάνηκαν να πείθονται απ' όσα άκουσαν από ΕΠΟ - Λίγκα, που τους ανέφεραν πως τα πράγματα είναι πιο καλά και 12 ομάδες είναι στο πλευρό τους. Νεότερα λοιπόν έως το βράδυ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα