Λυσάνδρου: «Περιμένουμε την απόφαση των διαιτητών σε αυτά που τους προτείναμε»

Gazzetta team
Λυσάνδρου: «Περιμένουμε την απόφαση των διαιτητών σε αυτά που τους προτείναμε»

bet365

Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε ότι πλέον αναμένεται η απάντηση των διαιτητών μετά τη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ.

Κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου έλαβε χώρα η συνάντηση της επιτροπής της Λίγκας με την ΚΕΔ παρουσία των Βαγγέλη Γραμμένου και Μέλο Περέιρα, ο Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε πως αυτό που απομένει πλέον είναι η απάντηση των διαιτητών σε αυτά που τους προτάθηκαν προκειμένου να οριστικοποιηθεί αν θα υπάρξει αγωνιστική αυτό το σαββατοκύριακο.

«Ήταν μία μακρά συνάντηση υπήρξε και το κομμάτι της συνάντησης που ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των διαιτητών. Περιμένουμε τους διαιτητές να αποφασίσουν και να απαντήσουν σε αυτά που τους έχουμε προτείνει. Πρέπει να σεβαστούμε την επικοινωνία των διαιτητών και να αναμένουμε την απάντησή τους. Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αφού εκκρεμεί τι οι ίδιοι εσωτερικά θα αποφασίσουν. Για οτιδήποτε προκύψει θα υπάρξει επίσημη τοποθέτησης της Λίγκας», ανέφερε ο Λυσάνδρου.

Οι διαιτητές που έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση ήταν οι Τζήλος, Παπαπέτρου και Ζαχαριάδης, οι οποίοι και θα επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους για να αποφασίσουν αν τελικά θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής που έρχεται.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED