Super League: Τι θα επιδιώξει η επιτροπή ενόψει της συνάντησης με τους διαιτητές

Gazzetta team
Super League: Τι θα επιδιώξει η επιτροπή ενόψει της συνάντησης με τους διαιτητές

bet365

Οι Λυσάνδρου, Πουρσανίδης, Μποροβήλος... πιάνουν αμέσως δουλειά και το «κλειδί» είναι η απόσυρση των μηνύσεων

Αυτόματο Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Δουλειά» θα πιάσουν άμεσα οι Μηνάς Λυσάνδρου, Ηλίας Πουρσανίδης και Γιώργος Μποροβήλος, καθώς αποτελούν την επιτροπή της Super League 1 που θα ξεκινήσει επαφές με τους διαιτητές, ώστε να βρεθεί λύση και να γίνουν τα ματς της επόμενης αγωνιστικής.
Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αφού βρισκόμαστε Δευτέρα βράδυ και «βαριά» Παρασκευή πρωί πρέπει να έχουν γίνει οι ορισμοί για τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ακόμη και τότε μπορούν αποφασίσουν πως θα διεξαχθούν τα παιχνίδια. Οι ομάδες πρέπει να κλείσουν εισιτήρια μετακίνησης, τη διαμονή τους κτλ. Δηλαδή αν ειπωθεί στις 11 το πρωί ότι «παίζουμε οριστικά», ο Βόλος θα δει τότε πώς θα μεταβεί στο Ηράκλειο για τον αγώνα της επομένης; Οχι φυσικά.
Αρα κακά τα ψέμματα, αν τις επόμενες 48 ώρες δεν υπάρξουν ξεκάθαρες ενδείξεις, κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε Σαββατοκύριακο φιλικών.
Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης που είναι και στην επιτροπή, είπε φεύγοντας από τη Λίγκα πως «κάποιες μηνύσεις έχουν ήδη αποσυρθεί, κάποιες άλλες θα είναι αντικείμενο ανταλλαγής απόψεων για το τι μπορεί να γίνει. Δεν μπορεί η Λίγκα να υποχρεώσει κάποιον. Πρέπει να δούμε σε θεσμικό πλαίσιο πως μπορεί να γίνει στην πράξη και πως μπορούμε να το περιχαρακώσουμε για το μέλλον. Η Λίγκα ή η κάθε ομάδα δεν γίνεται να της ζητείται να κάνει κάτι που δεν έχει τη δύναμη να το κάνει». Εκεί λοιπόν βρίσκεται όλο το ζουμί.
Οι μηνύσεις που έχουν κατατεθεί εσχάτως εναντίον των ρέφερι, έχουν σε μεγάλο βαθμό δημιουργήσει όλο το story. Σίγουρα και τα όσα ανεπίτρεπτα συνέβησαν πρόσφατα στο σπίτι του βοηθού Αγγελου Ευαγγέλου επιβάρυναν περαιτέρω το κλίμα και είναι απόλυτα καταδικαστέα, ενώ το κλίμα «χάλασε» και η δημόσια τοποθέτηση του Χούμπελ για τους διαιτητές της αναμέτρησης Βόλος - Ολυμπιακός, όμως η ρίζα του προβλήματος ξεκινά από το νομικό πλαίσιο. Μέχρι πρότινος ήταν τρία τα «μέτωπα», ο Αχιλλέας Μπέος απέσυρε όσες είχε κάνει και απομένουν εκείνες των Σάββα Θεοδωρίδη και Αλέξη Κούγια. Πώς το είπε ο Μποροβήλος πιο πάνω; «Η Λίγκα ή η κάθε ομάδα δεν γίνεται να της ζητείται να κάνει κάτι που δεν έχει τη δύναμη να το κάνει». Εκ των δύο μόνο ο τελευταίος έχει επίσημα θεσμικό ρόλο. Επίσημα, το τονίζουμε. Αν ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ αποσύρει (ή υποστηρίξει αν το λέμε σωστά γιατί πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις και πτυχίο νομικής ή όπως ο ίδιος τις χαρακτηρίζει) τις δικές του, αυτόματα επίσημος παράγοντας ομάδας ή στέλεχος της διοργανώτριας αρχής, δεν θα έχει κινηθεί νομικά εναντίον ρέφερι, κάτι που θα αποτελέσει ξεκάθαρη κίνηση καλής θέλησης. Αρα η μία πλευρά κάνει ένα βήμα μπροστά και κάτι ανάλογο θα ζητηθεί και από την άλλη. Για εκείνες του Σάββα Θεοδωρίδη, ισχύει ξανά αυτό που ειπώθηκε παραπάνω. «Κάποιες άλλες θα είναι αντικείμενο ανταλλαγής απόψεων για το τι μπορεί να γίνει. Δεν μπορεί η Λίγκα να υποχρεώσει κάποιον». Δηλαδή... θα πει η SL δυο λόγια, να βρεθεί μία άκρη-λύση.
Εκεί βρίσκεται, όπως φαίνεται, και το «κλειδί». Το ερώτημα είναι αν υπάρχει χρόνος!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED