Παναιτωλικός: Τι γίνεται με Μπέζιακ

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Τι γίνεται με Μπέζιακ

bet365

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε την κρούση του Παναιτωλικού για τον Σλοβένο επιθετικό, ωστόσο στη λίστα της ομάδας του Αγρινίου βρίσκονται κι άλλες περιπτώσεις φορ.

Αυτόματο Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο κάδρο του Παναιτωλικού είναι εδώ και καιρό ο Σλοβένος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Ρόμαν Μπέζιακ. Ο 30χρονος φορ, ο οποίος είχε μετακινηθεί στην κυπριακή ομάδα από την πολωνική Γιαγκελόνια πέρυσι τον Ιανουάριο, μετράει τη φετινή σεζόν 11 συμμετοχές με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Ο Μπέζιακ δεν υπολογίζεται στον κυπριακό σύλλογο (όπου δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021) και αναμένεται να αποχωρήσει.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης επιβεβαίωσε με δηλώσεις του την κρούση του Παναιτωλικού. «Την περασμένη εβδομάδα είχε γραφτεί πως κλείσαμε τρεις προπονητές. Ακόμα και για παίκτες γράφτηκαν πολλά. Δεν δεσμεύουμε κάποιο. Του έχει γίνει πρόταση ανανέωση του Μούσα με αυξημένες απολαβές. Σας το αποκαλύπτω. Τον Τάμαρι τον πήραμε για να τον πουλήσουμε, όπως και τον Χάνι. Αν δεν επιθυμεί να ανανεώσει θα περιμένει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο. Η μόνη κρούση που είχαμε ήταν από τον Παναιτωλικό για τον Μπέζιακ», ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, ωστόσο τα «καναρίνια» κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών και ανεξάρτητα αν ο Σλοβένος είναι ο εκλεκτός, μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό το «9άρι» να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Στο παρελθόν ο Μπέζιακ έχει αγωνιστεί σε Σέλιε, Λουντογκόρετς, Ριέκα και Ντάρμσταντ μεταξύ άλλων, ενώ μετράει 30 συμμετοχές και πέντε γκολ με την Εθνική Σλοβενίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα