Λαμία: Προφορική συμφωνία με Νιάς

Gazzetta team
Λαμία: Προφορική συμφωνία με Νιάς

bet365

Η Λαμία βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Σενεγαλέζου μέσου Ιμπραχίμα Νιάς, ο οποίος πριν από δύο σεζόν είχε αγωνιστεί στον Λεβαδειακό.

Μία από τις θέσεις που ήθελε ενίσχυση η Λαμία ενόψει Ιανουαρίου ήταν αυτή στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Αρκετοί παίκτες είχαν προταθεί και εξετάζονταν από το εξωτερικό για τη θέση του «εξαριού» και όλα δείχνουν πως η πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας για τη χειμερινή περίοδο θα είναι ο Ιμπραχίμα Νιάς.

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος μέσος, ο οποίος τη σεζόν 2017-2018 είχε αγωνιστεί στον Λεβαδειακό με 26 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη Λαμία. Εκτός απροόπτου η περίπτωσή του θα προχωρήσει με τον Άκη Μάντζιο να καλύπτει μία βασική ανάγκη στο ρόστερ καθώς οι επιλογές για τον άξονα ήταν ουσιαστικά ο Μπεχαράνο με τον Δημούτσο.

Ο Νιάς μετά τον Λεβαδειακό είχε υπογράψει στη Ράζα Καζαμπλάνκα στο Μαρόκο, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο αγωνιζόταν στην Καμπάλα του Αζερμπαϊτζάν, μετρώντας πέντε συμμετοχές και μία ασίστ.

Η Λαμία κλείνει όπως όλα δείχνουν τη μία από τις προσθήκες που ήθελε να κάνει τον Ιανουάριο και πλέον αναζητεί ένα «δεκάρι» και ένα εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα