Ατρόμητος: Ο... βιονικός Μανούσος!

Ατρόμητος: Ο... βιονικός Μανούσος!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ο... βιονικός Μανούσος!

bet365

Ο Έλληνας επιθετικός μετά από σοβαρούς τραυματισμούς, την φετινή σεζόν κάνει την πιο γεμάτη του σεζόν στο Περιστέρι και δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι στα 32 του χρόνια!

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στον Ατρόμητο πραγματοποιεί ο Γιώργος Μανούσος. Ο έμπειρος επιθετικός, μετά από δύο δύσκολα χρόνια με σοβαρούς τραυματισμούς κι πολύμηνες απουσίες, βλέπει την σεζόν 2019-20 να του... χαμογελά και πάλι!

Αν και πλέον βρίσκεται στο 32ο έτος της ηλικίας του, ο Μανούσος, μοιάζει με... έφηβος κι είναι μαζί με τον Γούτα οι μόνοι που δεν έχουν απουσιάσει από κανένα παιχνίδι την φετινή περίοδο. Ο επιθετικός από την Μυτιλήνη, μετρά 16 συμμετοχές όλες ως βασικός, ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ του Ατρόμητου την φετινή σεζόν. Μάλιστα αν προσθέσουμε και το γεγονός πως αγωνίστηκε σε όλα τα φετινά ευρωπαϊκά του «αστεριού» (4), τότε το νούμερο εκτοξεύεται στα 20.

Έχει καταφέρει να σημειώσει κι 7 τέρματα τα οποία τον φέρνουν ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της Super League, καθώς από πάνω του βρίσκονται μόνο οι Ελ – Αραμπί (9), Ολιβέιρα (8) και Σφιντέσκι (8). Ήδη έχει καταφέρει να ξεπεράσει την περσινή του σεζόν με τον Ατρόμητο, καθώς είχε σταματήσει στις 15 συμμετοχές. Όσον αφορά την πρώτη του, τότε πρόλαβε να αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια μέχρι να τραυματιστεί.

Με δεδομένο πως πρόκειται για μια άκρως απαιτητική θέση και ότι ο Μανούσος πλέον είναι στα 32 του, το κατόρθωμά του να μην έχει χάσει ούτε ματς γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει περάσει τόσες δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα