Παναθηναϊκός: Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του «Πανάθα» (pics)

Παναθηναϊκός: Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του «Πανάθα» (pics)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του «Πανάθα» (pics)

bet365

Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μοίρασαν χαρά, αυτόγραφα και δώρα στους μικρούς οπαδούς της ομάδας, στην ετήσια εορταστική εκδήλωση του «Πανάθα»!

Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Εκδηλώσεις, όπως η σημερινή όπου πρωταγωνίστησαν παιδικά χαμόγελα, θυμίζουν σε όλους μας το πόσο σημαντικό δευτερεύον πράγμα είναι στην ζωή το ποδόσφαιρο.

Στην ετήσια εορταστική εκδήλωση του Πανάθα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ, έδωσαν το παρών 1.500 άτομα, παιδιά όλων των ηλικιών μαζί με τους γονείς τους. Είχαν την ευκαιρία να παίξουν διάφορα παιχνίδια, να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες και φυσικά να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους.

Σε μία πολύ όμορφη και άριστα οργανωμένη εκδήλωση από τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι πιτσιρικάδες έγιναν ᾽ἔνα᾽᾽ με την ομάδα, το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους, κάτι που ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου και το προπονητικό επιτελείο. Εξάλλου, πάντα τέτοιες εκδηλώσεις, φέρνουν πιο κοντά την ομάδα με τον κόσμο.

Μικρά-μικρά

* ´Ολα τα... λεφτά ο μικρός Δώνης, ο βενιαμίν της οικογένειας. Εμφανίστηκε με φανέλα που έγραφε το όνομά του, είχε το νούμερο 7 στην πλάτη(όπως και ο μπαμπάς του όταν αγωνιζόταν στο Τριφύλλι) και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έδειξε την αδυναμία του στο ποδόσφαιρο, παίζοντας με μια μικρή μπάλα. Μάλιστα, κάποια στιγμή τον πλησίασε ο Ούφε Μπεκ και άλλαξαν μερικές πάσες.

* Ο Τσάβι Ρόκα πήγε στην εκδήλωση μαζί με την σύζυγό του και τις δύο του κόρες. Η μία, μάλιστα, δεν άντεξε και πήρε έναν υπνακό στους καναπέδες των επισήμων.

* Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Τσάβι Ρόκα και τον Κώστα Κωνστάντο.

* Όπως είναι λογικό, το παρών δεν έδωσαν οι Βαγιαννίδης, Κουρμπέλης, Δώνης και Κολοβός που έχουν ίωση.

*Απών από την γιορτή και ο Σωκράτης Διούδης αφού καθ' οδόν προς το ΟΑΚΑ... έμεινε από λάστιχο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα