Δώνης: «Να έχουμε ανέβει επίπεδο στο τέλος της σεζόν»!

Δώνης: «Να έχουμε ανέβει επίπεδο στο τέλος της σεζόν»!

Νίκος Αθανασίου
Δώνης: «Να έχουμε ανέβει επίπεδο στο τέλος της σεζόν»!

bet365

Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε υπομονή από τον κόσμο για να επανέλθει στην κανονικότητα ο Παναθηναϊκός, τόνισε πως θέλει η ομάδα του να αλλάξει επίπεδο ενώ αναφέρθηκε στις μεταγραφές και στο θέμα της ίωσης.

Aναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στο περιθώριο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Παναθηναϊκού:

Για την γιορτή: Χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, ώστε να βλέπεις τα παιδιά χαρούμενα. Το να προσφέρεις χαρά στα παιδιά, μας κάνει όλους χαρούμενους.

Για το τι κρατά από το 2019 και τι περιμένει από το 2020: Σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο, προσπαθούμε να λειτουργήσουμε μια διαδικασία προόδου. Σίγουρα έχουμε μεγάλο δρόμο ακόμο να διανύσουμε, ώστε να φτάσουμε σε σημείο που η ομάδα να αντιπροσωπεύει το dna και την ιστορία του συλλόγου, όπως ήταν κατά το παρελθόν. Είναι σημαντικό να βλέπεις τα παιδιά και κάποιους νέους παίκτες να πηγαίνουν σε καλύτερο επίπεδο, να αισθάνονται πιο δυνατοί μέσα στην ομάδα. Πάντα ο δεύτερος χρόνος για τα παιδιά που πρωτοεμφανίστηκαν είναι πιο δύσκολος, γιατί πέφτει μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες τους, πρέπει να αποδείξουν πράγματα, να δείξουν μεγάλη σταθερότητα. Άλλοι μπορούν να το καταφέρουν και άλλοι όχι.

Χρειάζεται από όλους μεγάλη υπομονή από όλους. Από το φίλαθλο κοινό. Είναι μια δύσκολη διαδικασία, εγώ θα κρατήσω ότι η ομάδα μπορεί να δώσει μια καλύτερη προοπτική και στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, να έχουμε πάει ένα επίπεδο πιο πάνω από πέρυσι, ώστε η τρίτη χρονιά να είναι η πιο καθοριστική χρονιά.

Για την ίωση: Σίγουρα με ανησυχεί γιατί φανταστείτε πως πέρυσι δεν είχαμε κάνει το εμβόλιο. Φέτος το κάναμε. Όλα τα παιδιά, κοιτάξαμε να τα προστατεύσουμε. Κουρμπέλης και Βαγιαννίδης είναι πιο άσχημα, Δώνης και Κολοβός είναι καλύτερα αλλά θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Ελπίζω να μην έχουμε τα περυσινά, γιατί μπαίνουμε σε μια ροή παιχνιδιών με τρία ματς κάθε εβδομάδα και θέλουμε όλοι να είναι καλά στην υγεία τους, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Για τις μεταγραφές του Γενάρη: Είναι μια διαδικασία που τρέχει. Είναι συγκεκριμένοι στόχοι. Το έχουμε συζητήσεις κι άλλες φορές. Είναι πάντα ο Ιανουάριος μια δύσκολη μεταγραφική περίοδος και θα είναι σημαντικό, κάποια παιδιά είτε που θα βρούμε που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους είτε με μορφή δανεισμού, να είναι παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά που θέλουμε στην ομάδα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED