ΑΕΛ: Κωδικός... διαχείριση

Γιώργος Ντυμένος
ΑΕΛ: Κωδικός... διαχείριση

bet365

Ο Γρηγορίου «σπάει» τον χρόνο σε Κάτσε, Σεσέροβιτς, Φατιόν και όλοι έχουν ρυθμό. Τα 23' που συνυπήρξαν οι τρεις τους στο γήπεδο!
Στην πρώτη εξάδα εδραιώθηκε πια η ΑΕΛ, που από την αρχή της σεζόν έχει μονιμοποιήσει ένα 3-5-2 που εναλλάσσει ανάλογα τις συνθήκες της εκάστοτε αναμέτρησης. Συνήθως σε 3-4-3 ή 4-2-3-1. Αλλά πάμε με γνώμονα το πώς ξεκινά. Ο Μιλοσάβλιεβιτς επί της ουσίας έχει «κλειδώσει» τη θέση πίσω από τους φορ και παίρνει βοήθειες από τον Μπούστος και η μεγάλη «μάχη» για την ενδεκάδα γίνεται στα «6αρο-8αρια».
Εκεί όπου ο Μιχάλης Γρηγορίου παίρνει επί του παρόντος πολύ καλό βαθμό στο πώς διαχειρίζεται τους Κάτσε, Σεσέροβιτς, Φατιόν. Η αναφορά τους γίνεται με αλφαβητική σειρά και πάμε να το δούμε. Και οι τρεις λογίζονται για βασικοί, αλλά είναι τέτοιο το στυλ παιχνιδιού των «βυσσινί» που δύσκολα μπορούν να βρεθούν ταυτόχρονα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά όλοι τους έχουν μέχρι στιγμής ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής και πιο συγκεκριμένα ο Σεσέροβιτς μετρά 1.044', ο Κάτσε 1.031' και ο Φατιόν 753', ενώ συμμετείχαν σε 14,13 και 14 παιχνίδια αντίστοιχα.
Το «δίδυμο» που έχουμε δει περισσότερο μαζί στο γήπεδο είναι του Βόσνιου με τον Αλβανό καθώς ίδρωσαν πλάι πλάι, ως τώρα πάντα, για 687', μετά έχουμε το Σεσέροβιτς-Φατιόν με 377' και ακολουθεί το Κάτσε-Φατιόν με 353'.
Τα παραπάνω αποτυπώνουν και οι τρεις διαθέτουν ρυθμό, ενώ υπήρξαν και δύο φορές που για λίγα λεπτά συνυπήρξαν στο γήπεδο. Συνολικά 22' και πιο συγκεκριμένα από το 66' μέχρι το 77' της αναμέτρησης του «Κλεάνθης Βικελίδης» και από το 75' μέχρι το 86' του αγώνα της ΑΕΛ με την Ξάνθη στο AEL Fc Arena. Σε αμφότερες η Λάρισα πήρε το νίκη!
ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ
ΚΑΤΣΕ – ΣΕΣΕΡΟΒΙΤΣ
687΄
ΣΕΣΕΡΟΒΙΤΣ – ΦΑΤΙΟΝ
377'
ΚΑΤΣΕ – ΦΑΤΙΟΝ
353'
ΜΑΖΙ ΚΑΤΣΕ – ΣΕΣΕΡΟΒΙΤΣ – ΦΑΤΙΟΝ
23'
*Στα λεπτά συμμετοχής δεν συμπεριλαμβάνονται οι καθυστερήσεις.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED